Gündem

Gündem Haberleri

BARDAKÇI UŞAK`A GİTTİ!

BARDAKÇI UŞAK`A GİTTİ!

Vakıf mallarını satışa çıkarmasıyla Çerkezköy`ün gündemine oturan ve hakkında Kaymakam Atilla Selabi Abban tarafından müfettiş istenen Müftü Veli Vehbi Bardakçı`nın tayini çıktı...

Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı`nın tayini çıktı. Uşak Müftü Yardımcılığı görevine tayin edilen Bardakçı, geçen yıl vakıf arsalarını satışa çıkarmasıyla uzun bir süre gündeme oturmuştu.
 
VAKIF ARSALARINI SATMAK İSTEMİŞTİ
Müftü Veli Vehbi Bardakçı, geçen yıl aralık ayında Çerkezköy Müftülüğü bünyesinde faaliyetleri sürdürülen vakfa ait arsaları satışa çıkarmış, ayrıca yeni müftülük binası yapmak için de arsalardan birini kullanmak için, vakıf mütevelli heyetini habersizce değiştirerek, yeni yönetimden izin çıkarmıştı. Hayırseverler tarafından cami ve Kur`an kursu gibi dini hizmetler için kullanılsın diye bağışlanan arsaların satışa çıkarılması kamuoyuna yansıyınca Müftü Bardakçı tepki çekmişti. Ardından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da vakıf arsalarının satışı ve vakıf idari işlerinin incelenmesi için müfettiş istemişti.
MÜFTÜ YARDIMCISI OLDU
Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Diyanet İşleri Başkanlığı`nca yapılan atama ile Uşak İl Müftü Yardımcılığı görevine atandığı öğrenildi. Müftü Bardakçı`nın önümüzdeki günlerde Çerkezköy`den ayrılarak, yeni görev yerine gitmesi bekleniyor. Müftü Bardakçı`nın yerine Çerkezköy Müftülüğü`ne ise henüz bir atama yapılmadı. Müftü Bardakçı`nın ayrılmasının ardından yeni müftü ataması yapılabileceği belirtiliyor.


Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR