Gündem

Gündem Haberleri

MÜFTÜ ARANIYOR!

MÜFTÜ ARANIYOR!

Yaklaşan üç aylar öncesinde Çerkezköy`de müftü aranıyor. Tayini çıkan Veli Vehbi Bardakçı`nın ardından üç aya yakın süre geçmesine rağmen Çerkezköy`e müftü atanamadı!

Çerkezköy`de kutsal aylar yaklaşırken, Müftülüğün vekaletle yürütülmesi cami cemaati tarafından tepkiyle karşılanıyor. Üç aylara sayılı günler kala Diyanet İşleri Başkanlığı`nın Çerkezköy`e müftü ataması yapmaması 170 bin nüfuslu kentte şaşkınlığa neden oluyor.

170 NÜFUSLU KENTTE MÜFTÜ YOK!

Yaklaşık üç ay önce Çerkezköy`den Uşak`a tayini çıkan Veli Vehbi Bardakçı`dan boşalan Müftülüğe bu süre içerisinde atama yapılamadı. Aradan geçen süre içerisinde henüz Çerkezköy`e bir müftü atanmaması  tepki çekiyor. . Üç ayların başlamasına 10 günden az bir süre kala cami cemaati, "Çerkezköy küçük bir ilçe değil. 170 bin nüfusu var. Üç aydır müftümüz yok. Üç aylar geldi iki ay sonra da Ramazan ayı gelecek ama bizim bir müftümüz yok."diye tepkisini dile getiriyor.

Bu arada Çerkezköy Müftülüğü`ne  ilçe vaizlerinden Mahmut Öztekin vekalet ederken, Recep, Şaban, Ramazan olarak adlandırılan üç aylar 8 Mart`ta başlayacak.



5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU