Tarih: 25.05.2019 07:42

MİNİKLERİN KEP TÖRENİ

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu?nda mezuniyet töreni düzenlendi. Törende, 55 öğrenci kep takıp mezuniyeti öğretmen ve velileriyle kutladı.

MEZUNİYET MUTLULUĞUNU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Çerkezköy Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu?nun bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Çiğdem Aşık, minik öğrenci velilere hitap etti. Okul öncesi eğitimini tamamlayan 55 minik öğrencinin bu yıl mezun olduğunu hatırlatarak, "Öğrencilerimiz her gün büyük bir heyecanla okula geldi, büyük bir gayret ve özveri gösterdiler. Bugün mezun olmanın mutluluğunu hepimiz birlikte paylaşıyoruz."dedi.

Okula katıklarından ötürü hayırsever Müjgan-Serkan Karagöz çiftine de plaket verilen törende, öğrenciler kep takım mezuniyet coşkusu yaşadı. Minik öğrenciler velilerinin de katıldığı törende çeşitli gösterilerde bulundu.

Törende mini bir konuşma yapan hayırsever Serkan Karagöz, öğrenci ve öğretmenlerle gurur duyduğunu belirterek, "Dünyanın en güzel duygusu okul yaptırmak ve bu öğrencilerle birlikte olmak çok güzel bir duygu. Bugün çok mutluyum. Öğretmenlerimizle gurur duyuyorum."ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —