YÜREĞİN YETİYORSA METİN DÖNMEZ`İN KARŞISINA GEL!

YÜREĞİN YETİYORSA METİN DÖNMEZ`İN KARŞISINA GEL!

DSP Çerkezköy Belediye Başkanı Metin Dönmez, Belediye Başkanı Vahap Akay`ın meydan okumasını ilk gören isim oldu. Dönmez, "Sayın Akay demiş ki yiğitseniz gelin. Ben de diyorum ki yüreğin yetiyorsa gel, istediğin yerde tartışalım."dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı  Vahap Akay`ın açık oturum tartışması için yaptığı davete DSP Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez`den karşılık geldi. Dönmez, "Çerkezköy`de iki parti seçime girmiyor. Sadece Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı yok! Metin Dönmez de var. Yüreği yetiyorsa gelsin Metin Dönmez`in karşısına. Ben varım."diye konuştu.

YÜREĞİ YETİYORSA...

Belediye Başkanı Vahap Akay`ın yaptığı çıkışa DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez`den karşılık geldi. Dönmez, "Sevgili Çerkezköyümüz`ün şu anki mevcut belediye başkanı  sayın Vahap Akay, Cumhur İttifakı adayına bir seslenişte, çağrıda bulunmuş. Demiş ki, özellikle de Ticaret ve Sanayi Odası`nda konuşmaya davet etmiş. Hepiniz bir olun ben tek olacağım demiş. Yiğitseniz gelin demiş. Ben de sayın Akay`a diyorum ki Çerkezköy`de sadece Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı seçime girmiyor. Sadece bu ittifaklar yok. DSP adayı Metin Dönmez de var. Yüreğin yetiyorsa Metin Dönmez`in  karşısına gel. Ben de seni davet ediyorum. Yüreğin yetiyorsa çık. İstediğin yerde, basının huzurunda seninle tartışalım. Senin yaptıklarını yapamadıklarını konuşalım. Sen de bana istediğini soruyu sorabilirsin."diye konuştu.

 



Anahtar Kelimeler:

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ