Gündem

Gündem Haberleri

HALKTAN MI KORKTUNUZ?

HALKTAN MI KORKTUNUZ?

DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, "Demokrasi şöleni" dediği halkın önünde projelerin tartışılması için belediye başkan adaylarına yaptığı çağrıda yalnız kaldı. Belediye Meydanı`na gelen Dönmez, "Kendi topladıkları insanlara vaatte bulunuyo

Demokrasi Şöleni`nde yalnız kaldı. DSP Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, bu akşam 19.00`da Belediye Meydanı`na geldi. Dönmez, halkın önünde projelerini tartışmak istediği Belediye  Başkan Adayları`ndan kimseyi bulamadı.

MEYDAN`DA AÇIKLAMA YAPTI

19.00`da Belediye Meydanı`na partililerle birlikte gelen Metin Dönmez, çağrısına karşılık bulamayınca bir açıklama yaparak ayrıldı. Yaklaşık 20 dakika bekleyen Dönmez, "Çok değerli Çerkezköy halkı hepinize, 28 Mart Perşembe günü 19.00`a yaptığım çağrı sonrası bugün buraya geldim. Bir çağrıda bulunmuştum, Çerkezköy`de Belediye Başkanlığı`na aday olan 6 siyasi partinin adayı var. Bu adaylara Belediye Meydanı`nda `Halk arenası` yapma çağrısında bulunmuştum. Basın mensuplarını da çağırmıştım. Ancak bu halk arenasında şu anda tek başıma bekliyorum. Ne belediye başkanları ne yerel basından Trakya Flaş Haber dışında hiç kimse yok."dedi.

KENDİ TOPLADIKLARI İNSANLARA VAATTE BULUNUYORLAR

Sözlerini sert bir şekilde sürdüren Dönmez, şunları dedi: "Bu belediye başkanları sizden korkuyorlar mı? Meydanlarda kendi mitinglerinde kendi topladıkları insanlara vaatlerde bulunuyorlar. Ben bir çağrıda bulunmuştum. Demiştim ki gelin halkın huzurunda projelerimizi tartışalım. Basın mensupları da hakem olsunlar. Halk sorsun biz cevap verelim. Ne yapacaksınız. Biz ne yapacağız. Ya da mevcut belediye başkanı ne yapmış anlatsın. Biz soralım, o sorsun. Ama çabalarımız sonuç vermedi!  Ey Çerkezköy Belediye Başkanı kalk artık o sırça koltuğundan gel. Ey Süleyman Kozuva, neredesin hangi bakanla geziyorsun bilmiyorum ama bakanlarla işin yok senin halkla işin var.  Çerkezköy halkına bu imkanı vermeyen Çerkezköy halkından kaçan bu adaylara pazar günü Çerkezköy halkı gereken cevabı verecektir. Ak güvercine, Demokratik Sol Parti`ye, Metin Dönmez`e olan güvenini gösterecektir."



Anahtar Kelimeler:

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI