Tarih: 18.03.2019 22:35

İSTATİSTİKLERİ ALTÜST ANKETLERİ YERLE BİR ETTİ!

Facebook Twitter Linked-in

Dün sosyal medya hesaplarından bir anket sonucu paylaşan DSP`liler (Demokratik Sol Parti) tüm anketleri ve istatistikleri yerle bir etti. Paylaşımlara göre diğer tüm belediye başkanlarından daha geç seçim kampanyasına start veren eski CHP`li yeni DSP`li Metin Dönmez, yüzde 51`lik oranla Çerkezköy Belediye Başkanı oluyor!

DSP`LİLER HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

Yaklaşık 30 gün önce Seçim Kampanyası`na start veren Metin Dönmez, kısa sürede çalmadık kapı bırakmadı. Son üç günde 10`dan fazla STK`yı ziyaret eden Dönmez, çarşı pazar dolaşarak Çerkezköylüler`den oy istiyor.  DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaman ile pazar günü Çerkezköy`de birçok ziyarette bulunan kapı kapı oy isteyen Metin Dönmez halk pazarında bir kez daha vatandaşlarla birlikte oldu. Dönmez, haftada iki kez düzenlenen halk pazarını kaçırmıyor. Her pazar ve perşembe günleri kurulan halk pazarında hem esnaf hem de vatandaşla bir araya gelen Dönmez, DSP`ye ve kendisine oy istiyor.

DERNEK VE STK ZİYARETLERİ

Adaylığı açıklandıktan sonra sahaya inen Dönmez, birçok eleştiriye rağmen DSP`nin merhum lideri Bülent Ecevit`i kendisine rehber edindiğini belirterek, "Ak güvercinler yeniden uçacak" dedi.  Hafta sonunu yoğun geçiren DSP Adayı Dönmez,  Belediye Meclis Üyesi adayı arkadaşlarıyla birlikte Batı Trakyalılar Derneği, Malatyalılar Derneği, Tokat Artovalılar Derneği, Samsunlular Derneği, Gümüşhaneliler Derneği, Kuzey Kafkas Kültür Derneği, Samsun Vezirköprülüler Derneği`ni ve birçok STK`yı ziyaret etti. Kısa sürede birçok vatandaşa ulaşan Dönmez, kendisinden bir ay önce seçim kampanyası başlatan CHP`li Vahap Akay`dan da AK Partili Süleyman Kozuva`dan da fazla kişiyle bir araya geldi.

CHP`LİLERLE FOTOĞRAFLARI DİKKAT ÇEKTİ

Metin Dönmez, seçim kampanyası sürecinde ilginç fotoğraf kareleriyle de öne çıktı. Dönmez, kendisi gibi bir zaman CHP`nin ilçe başkanlığını yapmış Fedahi Güven, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunan Zeki Gürcün ve CHP İlçe Teşkilatı`nda görev almış bir çok isimle çekildiği fotoğraflarla dikkat çekti. Dönmez, CHP`den umudunu kesenlerin umudunun DSP olduğunu söyledi.

ANKETLERİ DE YERLE BİR ETTİ

30 gün içerisinde gezmedik yer bırakmayan Dönmez, seçime 10 gün kala büyük bir coşku yakalarken, kendisinin yaptırdığı öne sürülen çalışmada ise tüm anketleri yerle bir etti. Çerkezköy`de neredeyse son 6 aydır yapılan tüm anketlerde AK Parti Adayı ile CHP Adayı`nın yarıştığı gösterilirken Dönmez`in anketinde her iki aday da çok geride kaldı.

YÜZDE 51.24 METİN DÖNMEZ

17 Mart 2019 itibari ile olduğu belirtilen anket sonuçlarına göre DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez yüzde 51.24 oy alırken Cumhur İttifakı Adayı Ak Partili Süleyman Kozuva yüzde 23.2 ve CHP`li Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Vahap Akay ise 17.8 oy oranı ile üçüncü sırada görülüyor. Ankette diğer partilerin aldığı oy oranları ise kararsızlar olarak 7.76 olarak yer alıyor. İlk üç sırayı veren DSP`lilerin anketini kimin yaptığı ve doğru olup olmadığı şu andan itibaren tartışma konusu olacağa benziyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —