ÖNÜMÜ NASIL KESECEKLERİNİ BİLMİYORLAR!

ÖNÜMÜ NASIL KESECEKLERİNİ BİLMİYORLAR!

CHP`den kopanlar arasında yer alan Metin Dönmez, DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olunca, meclis üyesi yazmak istediği isimlerin önünün yalan yanlış sözlerle kesilmek istendiğini açıkladı...

Son zamanlarda Türkiye genelinde büyük ivme kazanan DSP`den Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Metin Dönmez, Kemal Kılıçdaroğlu`nun son seçimi olduğunu, gerçek sosyal demokratlarla yürünmediği içinde CHP`nin küçülmeye başladığını söyledi. Dönmez, sosyal demokratlarla birlikte Çerkezköy Belediyesi`ne DSP bayrağını dikeceklerini belirterek, önünün yalan yanlış sözlerle kesilmek istendiğini de sözlerine ekledi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU`NUN SON SEÇİMİ

Önceki hafta CHP`den istifa ederek DSP`den Belediye Başkan Adayı olan Metin Dönmez, Çerkezköy`de CHP oylarının kendisiyle birlikte yükselişe geçtiğini ancak Vahap Akay döneminde parti teşkilatlarının erimeye başladığını sosyal demokratların dışlandığını söyledi. Dönmez, Kemal Kılıçdaroğlu`nun Türkiye genelinde, Vahap Akay`ın ise Çerkezköy`de CHP`yi küçültmeye başladığını belirtirken, "Hedefimiz DSP`yi yeniden Bülent Ecevit ruhuna uygun olarak şahlandırmak. Bunu başaracağız. Bu seçim Kemal Kılıçdaroğlu`nun da son seçimi olacaktır. Bunu görenler DSP`ye geliyor."ifadelerini kullandı.

SÖZDE BEN ANLAŞMIŞIM!

DSP Belediye Başkan Adayı olur olmaz meclis üyesi listesi yapmaya başladığını belirten Dönmez, "Bize gelip meclis üyesi olmak isteyenler, bir gün sonra birkaç saat sonra vazgeçmek istemeye başladı. Sebebini sorunca, ne yalan uydurduklarını öğrendim. Sözde ben Vahap Akay ve Faik Öztrak ile anlaşmışım. DSP`den aday çıkmaması için oyalayacakmışım. Son 10 günde adaylıktan vazgeçecekmişim. Bu yalanı uydurarak önümü kesmeye çalışıyorlar. Listeleri seçim kuruluna verdikten sonra sahaya ineceğiz. O zaman görürler anlaşmayı."diye çıkıştı.



Anahtar Kelimeler:

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!