Tarih: 11.02.2019 16:36

METİN DÖNMEZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ

Facebook Twitter Linked-in

CHP eski ilçe başkanlarından ve 2009 seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Metin Dönmez, DSP`den Belediye Başkan Adayı oldu. Dönmez, yarın 17.00`da resmi açıklamasını yapacak.

DÖNMEZ RESMİ MÜRACAATINI YAPTI

Sosyal demokratların yoğun baskısı üzerine CHP`den kopan Metin Dönmez, DSP`den Çerkezköy Belediye Başkan Adayı oldu. Trakya Flaş Haber`in bir hafta önce `Metin Dönmez DSP`den aday olacak` diye yazdığı haberler bugün sona erdi. Metin Dönmez, bugün DSP Tekirdağ İl Başkanlığı`na giderek resmi müracaatını gerçekleştirdi.

İL BAŞKANI İLAN ETTİ

DSP İl Başkanı Mehmet Yapan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Metin Dönmez`in Çerkezköy Belediye Başkan Adayları olduğunu da resmen ilan etti. İl Başkanı Yaman, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayımız Metin Dönmez, İlçe Başkanımız Orhan Ergin, Hayrabolu`dan Ayhan İşler ve Cüneyt Yıldız DSP İl Başkanlığı`nı ziyaret etti."

17.00`DA RESMİ AÇIKLAMA

DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Metin Dönmez, yarın (salı) saat 17.00`da Çerkezköy İlçe Binası`nda İlçe Başkanı Orhan Ergin ile birlikte düzenleyeceği bir basın toplantısı ile Belediye Başkan Adaylığı startını da vereceği belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —