DÖNMEZ ÖZTRAK VE ATATÜRK CADDESİ ESNAFINI DİNLEDİ

DÖNMEZ ÖZTRAK VE ATATÜRK CADDESİ ESNAFINI DİNLEDİ

DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, Atatürk ve Öztrak caddelerinde esnaf ziyareti yaptı. Dönmez, "Tek yön uygulaması esnafın işlerinin durma noktasına geldiğini gördük."dedi.

Önceki gün Atatürk ve Öztrak caddelerinde esnaf ziyaretinde bulunan DSP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, tek yön uygulamasından esnafın şikayetçi olduğunu söyledi.

ESNAF ZİYARETİ YAPTI

DSP Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte esnaf ziyaretleri yaptı. Seçim çalışmaları kapsamında Atatürk ve Öztrak caddelerinde esnafı ziyaret eden Dönmez, "Hayırlı işler" temennisinde bulundu. İlk olarak Öztrak Caddesi esnafını ziyaret eden Dönmez, daha sonra Atatürk Caddesi`nde faaliyet gösteren esnafa ziyarette bulundu.

TEK YÖN UYGULAMASINI ŞİKAYET ETTİLER

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Metin Dönmez, "Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi`ndeki esnafımızla konuşma imkanı bulduk. Esnafımızdan aldığım en önemli şikayet ülkemizin ekonomik sıkıntıdan dolayı halkımızın ihtiyaçlarını ötelemesinden oluşan alışveriş yoksunluğu, bunun yanında mevcut Belediye Başkanı Vahap Akay`ın` ben yaptım oldu` anlayışı içerisinde esnafımıza ve Çerkezköylü kardeşlerimize sormadan ana yollarımızda yaptığı tek yön uygulaması. Akay`ın yan yollarda yaptığı, yol daraltma ve kaldırım genişletme çalışmaları sonunda, esnafın işlerinin durma noktasına geldiğini üzülerek gördük."dedi.

İKİ GÜCÜMÜZ VAR

Belediye Başkanı olduğu zaman halkın istekleri doğrultusunda karar alacağını belirten Dönmez, "Çerkezköy`ün geleceği için yapılacak olan her iş ve her eylem önce Çerkezköylüler`e sorulmalı ve Çerkezköylüler`in istediğinin yapılması kanaatindeyim. Bizim iki önemli gücümüz var hak ve halk."ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ