Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

METLAP KARTLILARA BAYRAM ÖNCESİ ŞOK!

METLAP KARTLILARA BAYRAM ÖNCESİ ŞOK!

Bugün, ön ödemeli Metlap marka akıllı kart sahibi su aboneleri öğleden sonra yükleme yapmak için gittiği su matiklerden geri döndü.

Ramazan Bayramı öncesinde ön ödemeli `Su Matik` cihazından yükleme yapmak için akıllı kartlarıyla Belediye`ye giden bazı Çerkezköylüler, geri dönmek zorunda kaldı. Metlap marka akıllı kartlarla su matik yüklemesi yapamadıklarını öğrenen Vatandaşlar, "Bayram sonuna kadar yükleme yapamayacağız. Şimdi biz ne yapacağız. Cihazlara neden uyumlu hale getirilmiyor." diye dert yandı.

BAYRAM`DA SUSUZ KALDILAR

Trakya Flaş Haber`e telefonla ulaşan bazı vatandaşlar, bugün Çerkezköy Belediyesi önünde bulunan `Su matik` cihazlarına giderek ön ödemeli yükleme yapmak istediklerini ancak yükleme yapılmadığını belirterek, "Metlap firmasının kapanması nedeniyle yükleme yapamıyormuşuz. Yarın bayram, vatandaş ne yapacak. Çok mağdur olduk. Buna belediye bir çözüm bulamaz mıydı. Bizim gibi çok vatandaş var." diye dert yandı.

Bu arada, TESKİ tarafından 8 Nisan 2019 tarihinden itibaren Metlap marka akıllı kartların üretici firmasının kapanması nedeniyle, bu kartlarda su matiklerden su yüklemesi yapılamayacağını duyurmuştu.  Vatandaşlar, ya mesai saatlerinde TESKİ`den su yüklemesi yapacak, ya da su sayaçlarını değiştirmek zorunda. Bu da tedbir almayı unutan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Tıpkı Ramazan Bayramı öncesinde bazı vatandaşların bugün yaşadığı şok gibi.



Anahtar Kelimeler:

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI