MESİRE ALANLARINA GİRİŞ YASAKLANDI

MESİRE ALANLARINA GİRİŞ YASAKLANDI

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs (Covid 19) salgınına karşı çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi, virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında mesire ve spor alanlarını İçişleri Bakanlığı?nın yayınladığı genelge gereğince vatandaşların kulla

Çerkezköy Belediyesi, yeni Corona Virüsü (Covid-19) ile mücadele kapsamında mesire ve spor alanlarını kapattı.

Corona Virüs (Covid 19) salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında cadde ve sokaklarda dezenfeksiyon işlemlerini sürdüren Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, bugün de Bağlık Mahallesi cadde ve sokakları ile ilçedeki ibadethanelerde dezenfeksiyon çalışması yaptığı bildirildi.

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de cadde ve sokaklarda ilaçlama ve yıkama çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin de Kızılpınar Mahallesi`nde faaliyet gösteren fırınları denetleyerek, alınması gereken tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulunduğu kaydedildi.

MESİRE ALANLARI KAPATILDI

Bu arada, İçişleri Bakanlığı?nca yayınlanan son genelge gereğince bugün itibari ile Cumhuriyet Mahallesi`nde bulunan Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı ile Kızılpınar Mahallesi`ndeki Kocameşe Piknik ve Mesire Alanı?nda piknik yapmak, yürüyüş ya da spor faaliyetlerinde bulunmak yasaklandı.

İhtiyaç duyulan tüm kamu ve ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapıldığına dikkat çeken Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Corona Virüse karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini belirtti. Belediye yetkilileri, vatandaşların da kişisel hijyen tedbirlerine uymaları ve yetkililerin yapacağı ikazları dikkate almaları konularında uyardı.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY TSO MECLİSİ TOPLANDI

MERCEDES OTOMOBİL YANDI

JANDARMA'DAN 12 BİN 878 TL ÇAKAR LAMBA CEZASI

TRAKYA’DA GEÇ EKİM YAPILAN AYÇİÇEĞİ KURAKLIK STRESİNDE

BAYRAM TATİLİNDE TEKİRDAĞ’IN NÜFUSU 3 KATINI AŞTI