İYİ Kİ DOĞUN AĞAM!

İYİ Kİ DOĞUN AĞAM!

Çerkezköy`ün son ağası dün yeni bir yaşına daha bastı! Mesut İşlek, kaç yaşına girdiğini söylememekte ısrar ederken, "Geceleri saymazsan 28" esprisini yaptı.

Bir zamanlar Çerkezköy`de 20 yıl boyunca düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde er meydanının ağası Mesut İşlek, dün sürpriz bir `Doğum günü pastası` aldı. Yeni yaşına giren Mesut Ağa, "Geceleri saymazsanız 28"diye espriyle karışık yaşını söyledi.

Mesut Ağa, kendisine ait İşlek Yapı Market`te günün koşturması sırasında bir anda Kızılpınar Cami Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı yapan yakın arkadaşı Şeref Bulut tarafından `Yaş günü pastası` aldı. Mesut Ağa`nın doğum gününü unutmayan Şeref Bulut, aldığı yaş pasta üzerine "İyi ki doğdun ağam" yazdırmayı da ihmal etmedi.

28 YAŞINA GİRDİM!

Mesut Ağa`ya gelen sürpriz doğum günü pastasının kesilmesi sırasında Trakya Flaş Haber, objektifleri de tesadüfen bu anı yakalamış oldu. Muhabirimizin "Yaş kaç oldu ağam" sorusuna 28 diye cevap veren Mesut İşlek, ısrarı görünce "Geceleri saymayın" demekle yetindi. Buradan Çerkezköy`ün son güreş ağası Mesut İşlek`in 22 Temmuz 2019 tarihinde kaç yaşına girdiğini çıkarmanız hiçte zor değil.

 



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR