MESUT AĞA`NIN ACI GÜNÜ

MESUT AĞA`NIN ACI GÜNÜ

Çerkezköy`de eşraflarından Mesut İşlek`in kayınpederi Rüstem Selvi (80) hayatını kaybetti. Selvi, bugün kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı`nda toprağa verildi.

Dün evinde hayatını kaybeden Devlet Demir Yolları`ndan emekli Çerkezköy Güreşler Ağası ve İşlek Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Mesut İşlek`in kayınpederi Rüstem Selvi (80), bugün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

ÖĞLEN NAMAZININ ARDINDAN DEFNEDİLDİ

Hayatını kaybeden Rüstem Selvi için bugün Osmanlı Camisi`nde cenaze namazı kılındı. Öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazına kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı. Cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ ve çok sayıda STK temsilcisi, siyasi, işadamı ve cemaat katıldı.

Üç kız babası veyedi torun sahibi Rüstem Selvi, İstasyon Mezarlığı`nda dualarla defnedildi. Cenaze namazında Mesut İşlek başta olmak üzere Selvi`nin yakınları taziyeleri kabul etti.

 

Trakya Flaş Haber Ailesi olarak hayatını kaybeden Rüstem Selvi`ye Allah`tan rahmet, başta Mesut İşlek olmak üzere yakınları ve sevenlerine sabır dileriz.

 



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM