SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE ESNAF KREDİ KOOPERATİFİ`Nİ ZİYARET ETTİ

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE ESNAF KREDİ KOOPERATİFİ`Nİ ZİYARET ETTİ

Her hafta bir ilçede yönetim kurulu toplantısını yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, bugün geldiği Çerkezköy`de muhtarlarla yaptığı toplantının ardından STK ve esnaf ziyaretleri yaptı.

Bu hafta yönetim kurulu toplantısını Çerkezköy`de yapan AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, toplantı öncesinde bir dizi ziyaretlerde de bulundu. Esnaf ve STK ziyaretinde bulunan Özcan, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi`ne gitti. Özcan, ayrıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ziyareti yaptı.

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ`NÜ ZİYARET ETTİ

Saat 14.00`da Çerkezköy`de muhtarlarla buluşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, ardından esnaf ziyareti yaptı. Atatürk Caddesi`nde esnafa `Hayırlı işler` dileğinde bulunan Özcan, AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları tarafından kurulan `Üye stantı`nı da dolaştı. Buradan Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürlüğü`ne geçen Mestan Özcan, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak ile görüştü. Beraberinde Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve teşkilat üyelerinin bulunduğu ziyarette Korona Virüs ile ilgili çalışmalar hakkında Olcay Palak`tan bilgi alan Mestan Özcan, Tekirdağ olarak süreci en iyi şekilde geçirildiğini hatırlatırken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca`nın geçtiğimiz günlerde pandemiyle mücadelede en başarılı iller arasında göstermesine de atıfta bulundu. Özcan, "Sayın Valimizi, İl Sağlık Müdürümüz ve tüm sağlık yöneticilerimiz ile çalışanlarını kutlamıştık."dedi. İlçe Sağlık Müdürü Palak ise pandeminin şu an için kontrol altında olduğunu belirterek, "Hastalarda belirtiler farklı olabiliyor. Şu anda asemptom özelliği gösteriyor. Çoğunlukla ev de tedavi ediyoruz. Pozitif çıkan biri olduğu zaman hemen filyasyon yapıyoruz. Bir ara sıfırladık ama sonradan yine çıktı. Çerkezköy hareketli bir ilçe buna rağmen biz olaya hakimiz. Ekiplerimiz yeterli, şu an için bir desteğe ihtiyacımız yok."diye konuştu.

PANDEMİDE 30 MİLYON KREDİ KULLANILDI

İlçe Sağlık Müdürlüğü?ndeki ziyaretinin ardından beraberindeki heyet ile birlikte Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi?ne geçen AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, burada Kooperatif Başkanı Muzaffer Yaztepe ile görüştü. Kooperatif Başkanı Yaztepe, pandemi sürecinde 30 milyon kredi verdiklerini hatırlatırken,  "Bin 200 üyemiz bulunuyor. Pandemi sürecinde üyelerimizin yanında olduk. Üyelerimizin çoğu kredi kullandı. 188 üyemiz işletme kredisi, 480 üyemiz destek kredisi olmak üzere toplam 668 üyemiz 30 milyon kredi kullandı. Bin 200 üyemizden bin 78?i kredi kullandırdık.? açıklamalarında bulundu.



Anahtar Kelimeler: