Politika

Politika Haberleri

ÇERKEZKÖY`DE MUHTARLARLA BULUŞTU

ÇERKEZKÖY`DE MUHTARLARLA BULUŞTU

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Çerkezköylü muhtarlarla biraraya gelerek mahallelerin sorunlarını dinledi. Tek tek not alan Özcan, yetkilileri arayarak sorunların giderilmesi için taleplerde bulundu.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, `Her hafta bir ilçede yönetim kurulu toplantısı` kapsamında bu kez Çerkezköy`e geldi. Özcan`ın Çerkezköy`deki ilk programı muhtarlar toplantısı oldu. 

?HER İŞİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ?

Çerkezköy?ün  mahalle muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan`a burada İl Teşkilat Başkanı Özkan Engin ve Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ile ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Toplantı öncesi kısa bir konuşma yapan Mestan Özcan, "Her hafta yönetim kurulu üyelerimizle bir ilçede toplanıyoruz. Bu hafta Çerkezköy`deyiz. İlçelerimizin sorunlarını dinleyip ilmek ilmek not alıyorum. Daha sonra iletilmesi gereken kurumlara iletiyoruz. Muhtarlarımız bizim için çok önemli, önemsiyoruz. Mahallelerimizdeki en küçük sorunun çözülmesi bizim için çok önemli. Hükümetimiz adına yapılması gereken ne varsa güçlü bir teşkilatla işbirliği içinde yapmakla mükellefiz. Bu toplantının asıl öznesi siz muhtarlardır. Yerel yönetimlerle ilgili sorunlarınız ve diğer kamu kurumlarıyla ilgili ne sorununuz varsa anlatın ki bizlerde bilelim ilgili kurumlara iletelim. Sorunları hep birlikte çözeceğiz."diye konuştu.

Özcan daha sonra muhtarları tek tek dinledi. Mahallelerine ait sorunları dile getiren Muhtarlar özellikle PTT şubelerinin yeniden açılması konusunda ilçedeki sorunları iletti. Yol, kaldırım gibi belediye çalışmalarıyla ilgili sıkıntıları dile getiren Mahalle Muhtarları, TESKİ ile ilgili sorunları da aktardı. Muhtarları dinleyen Mestan Özcan, toplantı içerisinde telefonla kimi zaman milletvekiline kimi zaman kurum amirleriyle görüşerek dile getirilen sorunları iletip çözüm aradı.  



Anahtar Kelimeler:

MİLLETVEKİLİ AVŞAR, GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK'A TEKİRDAĞ'DAKİ GENÇLİK TESİSLERİNİ SORDU

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BU KEZ ENGELLİLERİ SORDU

AVŞAR BAKANLARA DEPREM BÖLGESİNİ SORMAYI SÜRDÜRÜYOR

MİLLETVEKİLİ AVŞAR: ÇADIRDA EĞİTİM ALAN KAÇ ÇOCUK VAR?