Tarih: 12.05.2020 11:46

SAHAYI ÇOK ÖZLEDİK!

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, ilçe kongreleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkanlarının yeniden aday olmayacağı ilçelerde atamaların Ramazan Bayramı`na kadar gerçekleşeceğini söyleyen Başkan Özcan, kongrelerin ise haziran ayının ikinci yarısından sonra planlandığını kaydetti.

MURATLI`YA ATAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Kongre süreciyle ilgili son gelişmeleri aktardı. Başkan Özcan, AK Parti İlçe Kongrelerinin Haziran ayının 15`inden sonra yapılmak üzere planlandığını ancak henüz tarihlerin netleşmediğini söyledi. Başkan Özcan, kongrelerin korona virüs tedbirlerine uygun halde yapılabilmesi içinde çalışma yürütüldüğünü belirterek,  şunları kaydetti: "Kongreler Haziran`ın ikinci yarısından sonra planlanacak şekilde duruyor. Net bir tarih şu an için yok. Ancak Muratlı`da Ali Atılgan`ın ataması oldu. Bugün Muratlı ilçe Teşkilatı komple istifa ederek yeni süreçte ataması olan İlçe Başkanımızın elini güçlendirmiş oldular. İlçe yönetimi oluşacak. Çağrılar ve ardından da mülakatlar olacak. Yani başlıyoruz inşallah. İlçelerde güçlü ve itibarlı yeni teşkilatlarla yeniden `yeni Normale` hazırlık yapıyor olacağız.  Sahayı çok özledik. İnşallah mayıs ve haziran sonrası mesafeye dikkat ederek küçük küçük ziyaretlere başlayacağız. Tedbir alıp toplantılarımızı fiziki olarak yapacağız."

BAYRAMA KADAR ATAMA YAPILACAK

Başkan Özcan, daha önce ilçe başkanları yeniden aday olmayacaklarını açıkladığı  Muratlı, Ergene, Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerine kongre süreci beklenmeden atama yapılacağını belirtmişti. Bunlardan Muratlı`ya Ali Atılgan`ın atamasının yapıldığını belirten Özcan, Çerkezköy, Kapaklı ve Ergene için ise Ramazan Bayramı`na kadar atama yapılmasını beklediklerini söyledi. Özcan, "Öncelikle Kapaklı, Ergene ve Çerkezköy ilçeleri odağımızda. Yakında yeni yapılanmalar ve yeni yüzlerle inşallah hayırlı bir şekilde saha çalışmalarına başlıyor olacağız. Bayrama dek olur inşallah. Bekliyoruz. Bayram değilse bile hemen ertesi olacak inşallah. Yetişmezse eğer." ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —