AK PARTİLİ VEKİLLER DOLANDIRICILIK İÇİN GELİYOR

AK PARTİLİ VEKİLLER DOLANDIRICILIK İÇİN GELİYOR

Çerkezköy Belediyesi`ndeki `Ruhsat dolandırıcılığı` olayını yakından takip ettiklerini belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, "Bir kaç gün içerisinde milletvekillerimizle Çerkezköy`de bir açıklama yapacağız."dedi.

Çerkezköy Belediyesi`nde yaşanan `Dolandırıcılık` olayı ile ilgili AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan Trakya Flaş Haber`e açıklamada bulundu. İl Başkanı Özcan, olayı yakından takip ettiklerini belirterek, "Bir kaç gün içinde milletvekillerimizle Çerkezköy`de kamuoyuna bir açıklama yapacağız."diye konuştu.

ŞENTOP HOCAMIZIN YOĞUNLUĞU NEDENİYLE UZADI...

Yaklaşık bir ay önce Çerkezköy Belediyesi`nde patlayan `Ruhsat dolandırıcılığı` ile ilgili olarak iktidar partisinden kamuoyunun beklediği açıklama bir kaç gün içinde geleceği bildirildi.

Dün akşam Kapaklı`da düzenlenen `Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi` toplantısına katılan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Trakya Flaş Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez`e yaptığı açıklamada dolandırıcılık olayını yakından takip ettiklerini vurguladı. Özcan, "Üç milletvekilimizle birlikte bir durum değerlendirmesi yapacağız. Biliyorsunuz Mustafa Şentop hocamız Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı. Onun yoğunluğundan ötürü uygun bir zaman olmasını bekledik. Bir kaç gün içerisinde milletvekillerimizle Çerkezköy`de kamuoyuna yönelik bir basın açıklaması yapacağız."dedi.



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?