ÇETİN GROUP`TAN MESLEK DEĞİL YETENEK

ÇETİN GROUP`TAN MESLEK DEĞİL YETENEK

Çetin Group İnsan Kaynakları Edirne`de düzenlenen Trakya Kariyer Fuarı`nda gençlere `Meslek Değil Yetenek` konulu bilgilendirme semineri düzenledi. Etkinlik sonunda katılımcılar sertifika verildi.

Çetin Group, Edirne Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi`nde düzenlenen Trakya Kariyer Fuarı`na katıldı. Fuarın ilk gününde gençlerle bir araya gelen Çetin Group İnsan Kaynakları (İK) yöneticileri, `Meslek Değil Yetenek` konulu bilgilendirme semineri düzenledi.

BUGÜN BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen Trakya Kariyer Fuarı, Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi`nde başladı. 24-25 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuara 280 firma katılıyor. Firmalar arasında bulunan hizmet ve üretim sektöründe atılımlarıyla Trakya`nın öncü gruplarından biri olarak dünyaya açılan Çetin Group İnsan Kaynakları Yönetimi, `Meslek Yerine Yetenek` konulu etkinlikle gençlere iş hayatından örnekler sundu.

ETKİNLİK SONRASI SERTİFİKA VERİLDİ

Çetin Group Genel Müdürlük İK Koordinatörü Ali Engin Alçeler ve Genel Müdürlük İK Yöneticisi İlayda Vardar ile İK yönetim ekibi  fuarın ilk gününde Balkan Kongre Merkezi B2 Salonu`nda saat 13.00-14.00 arasında `Meslek Yerine Yetenek` konulu eğitim semineri düzenledi. Seminere yoğun ilgi gösteren üniversiteli gençler, programın ardından katılım sertifikalarını aldı.

Trakya Kariyer Fuarı, yarında devam edecek.

 

 



Anahtar Kelimeler:

BAYRAMDA 7 MİLYON 519 BİN 428 KİŞİ DEMİRYOLLARINI KULLANDI

ÇATIDA İPE DOLANAN KUŞU İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

KEŞAN’DA MİNİBÜSTEN DÜŞEN KİŞİ 16 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI’NDAN ANIZ YANGINI YASAĞI

EDİRNE’DE TOPLU BALIK ÖLÜMLERİ İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI