AKAY`IN GAYRİ RESMİ SÖZCÜSÜ MERCEK ALTINDA!

AKAY`IN GAYRİ RESMİ SÖZCÜSÜ MERCEK ALTINDA!

Sosyal medya hesaplarından Çerkezköy halkını `Belediye adına` yalan yanlış bilgilerle, yanıltıp gerçekleri gizlemeye çalışanları mercek altına aldık! `ÇERKEZ` adlı facebook sayfasından isimsiz, kimliksiz yapılan bu mesnetsiz yazıları, yalanlarıyla birlik

Son zamanlarda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay adına açıklamalarda bulunup, `At yalanı ya tutarsa!`  misali vatandaşları, kendi yalanlarına inandırmaya çalışan `Çerkez` adlı facebook sayfasını mercek altına aldık.

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin haberlerinden rahatsız olan, resmi açıklamalar yerine isimsiz, kimliksiz sosyal medya hesaplarıyla vatandaşları kandırmaya çalışanlar duvara tosladı.

Çok yakında, yaptıkları iftira ve mesnetsiz açıklamalar başta olmak üzere, bu hesapların kim (ler) tarafından kullanıldığını tek tek ifşa edeceğiz.

Trakya Flaş Haber`in son manşet haberi olan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan`ın ifadelerinden hayli rahatsızlık duyan, üstü örtülmeye çalışılan `Dolandırıcılık` olayının ortaya çıkacağı için tedirgin olanlar, haberimizle ilgili `Demegoji` yaparak `Hukuk` ve `demokrasi`den bahsetmeye başladılar.

Çerkezköy Belediyesi`nin `Kıyısı`ndan geçmeyen demokrasiye bir anda ihtiyaç duyan bu ne idiğü belirsiz sosyal medya hesabını çok yakında yalanlarıyla kamuoyunun önüne çıkaracağız.



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL