MERAL AKŞENER`DEN KORONAVİRÜS TEDBİRİ

MERAL AKŞENER`DEN KORONAVİRÜS TEDBİRİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray`da vatandaşlarla bir araya geldi, esnaf ziyareti yaptı. Akşener gün içinde devletten koronavirüs tedbirleri gelince, ikinci gün programını iptal etti...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Trakya çıkarması yaptı. İki günlük Tekirdağ ziyaretinin ilk gününü gerçekleştiren Akşener, ikinci gün programını devletten gelen koronavirüs tedbirleri kapsamında iptal etti.

İLÇE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün saat 14.00`da Tekirdağ`a geldi. İlçe ziyaretleri kapsamında iki günlük programının ilk gününde Çorlu, Çerkezköy, Saray ve Kapaklı`da vatandaşlarla bir araya gelen Akşener, partisinin teşkilatlarını da ziyaret etti.

HALK PAZARI ZİYARETİ

Akşener ilk ziyareti pazar yerlerine yaparken, esnafla uzun sohbetler edip dertlerin dinledi. İlçe meydanlarında ve halk pazarlarında vatandaşla buluşan Akşener, hayat pahalılığının ve ekonominin kötü gidişatı üzerinde durdu. İşsizlik sorununa değiner Akşener, ülkenin en büyük beka meselesinin gençlerin Türkiye`ye inancının, umudunun azalması olduğunu söyledi.

EYT`LİLERİ DİNLEDİ

Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Çorlu`da parti teşkilatlarıyla da bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, burada EYT`lileri dinledi. EYT sorununu gündeme getirmek ve çözülmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarını söyleyen Akşener, İdlib şehitlerinin ailelerini de ziyaret etti. Kapaklı`da gazi Tarık Cür`ün evini ziyaret eden Akşener, Trakya`nın ülkenin ekonomik durumu iyi olan yerlerinden biri olduğunu belirterek, "Esnaf perişan, alım gücü çok düşmüş. İşsizlik hat safhaya gelmiş. Üniversite mezunu işsizlik çok fazla. Ben gezilerimi ekonomik durumu iyi olan yerlerden başlıyorum. Henüz Güneydoğu`ya, Doğu Anadolu ve İç Anadolu`yu gezmedim. Eğer buralar böyleyse oralar kim bilir nasıldır? Kimse ekonominin bu kertede olduğunun farkında değil. Propaganda sürecinde olmadığımız için gezdiğimiz yerlerde insanlar gerçek derdini söylüyor." açıklamalarında bulundu.

Akşener, partililerin yoğun ilgisi altında yaptığı ziyaretleri tamamlarken ikinci gün programını iptal etti.

İKİNCİ GÜN PROGRAMI İPTAL OLDU

Son olarak Çorlu`ya giden Akşener`in Trakya`daki ilk gününde Cumhurbaşkanlığı`ndan gelen koronavirüs tedbirleri açıklaması üzerine İYİ Parti`den, "Devletimizin her kademesinde, koronavirüs`e karşı alınacak önlemlere dair, toplantıların sonuçları malumunuzdur. Eğitim sistemimiz, spor karşılaşmaları, organizasyon iptalleri gibi kararlar, bu küresel tehlike ile mücadele konusunda olumlu adımlardır. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener`in 12-13 Mart tarihlerinde Tekirdağ ve ilçelerini kapsayan programları iptal edilmiştir. Bu programlarda kalabalıklar oluştuğu dikkate alınarak vatandaşlarımız açısından herhangi bir risk meydana vermemek üzere alınan iptal kararını bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz." şeklinde bir basın açıklaması yapıldı.

Akşener`in ziyaretlerine Enez Kaplan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, CHP İlçe Başkanları ile çok sayıda İYİ Partili katıldı.


 



Anahtar Kelimeler:

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK