Gündem

Gündem Haberleri

KOZUVA MÜLAKAT YAPTI!

KOZUVA MÜLAKAT YAPTI!

AK Parti, Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulunan partililer arasında mülakat yaptı. Mülakata Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva da katıldı....

AK Parti, Belediye Meclis Üyeleri için mülakat yaptı. Çerkezköy İlçe Başkanlığı`nda bugün saat 10.00`daki mülakata, 24 meclis üyesi adayı katılacak. Mülakatlar bugün tamamlanacak.

24 BAŞVURU YAPILDI

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva`nın başkanlık ettiği mülakat komisyonuna ilçe yönetim kurulu üyesi ve Yerel Yönetimler Başkanı Serdar Hanedarloğlu ve SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanı Mikail Çelik ile Kadın Kolları Başkanı Şebnem Koç, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Sönmez katıldı. AK Parti`nin mülakata aldığı Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları şu isimlerden oluştu: İslam Er, Ercan Barut, Burak Ünsal, Ercan Yılmaz, Ersoy Aktaş, Ferit İşler, Eyüp Akman, Halil Durmuş, Hayrettin Çetinkaya, İbrahim Coşkun, Kamil Çetintaş, Nevzat Teker, Neziha Ulucak, Mehmet Han Atbaşı, Nurettin Yekeler, Melek Şen, Ayhan Çitil, Yunus Çapar, Servet Demirci, Özkan Ardıç, Ruhan Erciyas Dorukan, Adem İçli, Erkan Zümbül, Secaattin Çakır.

Belediye Meclis Üyeliği için müracaat edenler arasından belirlenecek isimler en geç 19 Şubat tarihine kadar YSK`ya (Yüksek Seçim Kurulu) bildirilecek.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?