Gündem

Gündem Haberleri

MECLİS`TE DE ORTAK LİSTE

MECLİS`TE DE ORTAK LİSTE

AK Parti ve MHP Genel Merkezleri`nde yapılan görüşmeler sonucunda `ortak` listenin kesinleştiği belirtildi. Tekirdağ`da da ilçelerde meclis listeleri Cumhur İttifakı listesi olacak.

AK Parti ve MHP`nin oluşturduğu `Cumhur İttifakı`  belediye meclis üyeliği için tek liste çıkaracak. MHP`in Belediye Başkan Adayı çıkardığı il ve ilçelerde AK Parti, AK Parti`nin Belediye Başkan Adayı çıkardığı il ve ilçelerde MHP, listeye önceki seçimde aldığı oy oranı ile orantılı olarak isim bildirmesi bekleniyor.

SAYIYI  GENEL MERKEZLER BELİRLEYECEK

Daha önce Belediye Başkan Adayı `Ortak` Belediye Meclis Üyesi listesi `Ayrı` olarak seçime gireceği belirtilen Cumhur İttifakı`nda Meclis`te birleştirildi. Genel Merkezler düzeyinde yapılan görüşmeler sonucunda MHP`nin  Çerkezköy`de AK Parti ile oluşturulacak `ortak` listeye kaç isim bildireceği belirlenecek. Ardından AK Parti ve MHP kanadı İl ve İlçelerde Belediye Meclis Üyeliği listesine girecek isimleri belirleyecek.

BUGÜN BELİRLENECEK

Cumhur İttifakı kapsamındaki Tekirdağ`da da iki ilçede MHP, 9 ilçe ve Büyükşehir`de Ak Parti Belediye Başkan Adayı çıkarmıştı. İşte bu adaylar arasında olan Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, MHP`nin Çerkezköy Belediye Meclis Adaylığı için vereceği isimleri İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ile birlikte belirleyecek. Aydeniz`in vereceği isimler Kozuva`nın listesinde yer alacak. Çerkezköy`de kaç isimle Cumhur İttifakı Meclis`in de yer alacağı bugün belirlenmesi bekleniyor.



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL