BU DÜKKANIN EKMEĞİNİ ÇOK YEDİM

BU DÜKKANIN EKMEĞİNİ ÇOK YEDİM

İki ay önce Çerkezköy`de hizmete giren MC Et Döner, bu kez Kapaklı`da şubesini açtı. Dün görkemli bir törenle hizmete giren MC Et Döner`in açılışını yapan Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Bu dükkanın ekmeğini çok yedim, inşallah siz de yersiniz."diye işle

MC Et Döner Çerkezköy?den sonra Kapaklı?da da şubesini açtı. Görkemli bir törenle hizmete giren MC Et Döner Kapaklı Şubesi`nin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile MC Döner Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Coşkun

MC ET DÖNER KAPAKLI`DA HİZMETE GİRDİ

Dün saat 12.30?da Kapaklı Pınar Bulvarı`nda Hakbank yanındaki yerinde törenle hizmete giren MC Et Döner?in açılışına yoğun ilgi oldu. Açılışa Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, MC Döner Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Coşkun, siyasiler, iş adamları, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.  İlk gün yoğun ilgi gören MC Döner`in işletmecileri Barış Kahrıman, Hamit Geçer, Ersin Yegin, Fethi Yakan davetlilerle yakından ilgilendi.

İNŞALLAH BİR 16 YILDA SİZ EKMEK YERSİNİZ

MC Döner`in açılışına katılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptığı konuşmada,?Kapaklı`nın böyle güzel bir mekana ihtiyacı var. Bu yatırımların Kapaklı`ya gelmesi bizi memnun ediyor. Bu tür işletmeler önümüzdeki günlerde Kapaklı`ya daha çok gelecektir. 16 yıl bu dükkanda ben işletmecilik yaptım. Bu dükkana baktığım zaman çok duygulanıyorum.  Bu dükkanın çok ekmeğini yedim. Çok bereketli bir dükkan. İnşallah bir 16 yılda sizler buradan ekmek yersiniz.  Bugün açılışını yaptığımız bu işletmenin ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum ve bol kazanç diliyorum." diye konuştu.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, daha önce kendisine ait işletmenin bulunduğu MC Et Döner`in yeni yeriyle ilgili duygulandıran açıklamalarının ardından protokol üyeleriyle birlikte MC ET Döner Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Coşkun`un da katılımıyla açılış kurdelesini kesti.

ETİN EN GÜZEL HALİ

Trakya`da ilk şubesini açan `Etin en güzel hali` sloganıyla müşterilerine hitap eden MC Döner`in Kapaklı Şubesi`nin işletmecileri Barış Kahrıman, Hamit Geçer, Ersin Yegin, Fethi Yakan " Bir markayı Çerkezköy?e getirmekten dolayı çok mutluyuz. Çerkezköylü hemşerilerimizin damak keyfine yeni bir lezzet katmak bizim için bir onur oldu. İlçemize hayırlı olsun." dedi.



Anahtar Kelimeler:

VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI