Gündem

Gündem Haberleri

MANDALI`DAN TERMİK KUTLAMASI

MANDALI`DAN TERMİK KUTLAMASI

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri`nin `ortak` basın açıklaması ile iptal edildiği öğrenilen Çerkezköy-Kapaklı arasında yapılması planlanan kömürlü Termik Santral ile ilgili ilk tepki Belediye Başkanı İrfan Mandalı`dan geldi...

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, iptal edilen Kömürlü Termik Santral ile ilgili ilk tepkiyi "Başardık, Termik Santral İptal oldu" diye gösterdi.
 
TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) Başkan Vekili Prof.Dr.Mustafa Şentop ve Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ile Çiğdem Koncagül yaptıkları ortak açıklama ile Çerkezköy ve Kapaklı`nın istemediği Termik Santral`den vazgeçildiğini duyurması sevinçle karşılandı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Başardık" diye olayı kutladı.
İŞTE MANDALI`NIN AÇIKLAMASI
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı facebook hesabından yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: "Pınarçamıza yapılması planlanan Termik Santralden, mücadelemiz sonucunda vazgeçildi. Bu karar alındığından beri her platformda yanlış bir karar olduğunu ısrarla dile getirdik. Bölgemizin oksijen kaynağı olan Pınarçamıza yapılmak istenen, bacalarından zehir saçan santralin sebep olacağı zararları halkımıza anlatmaya çalıştık. Şahsi siyasi istikballeri yüzünden bu süreçte bizleri provakasyon yapmakla suçlayan, neredeyse vatan haini ilan eden Kapaklı?nın sözde siyasetçilerini de halkımızın unutmayacağını biliyorum. Bu vesile ile bir kez daha termik santrale karşı çıkarak büyük bir mücadele örneği sergileyen başta Pınarça ve Kapaklı halkımız olmak üzere tüm Sivil Toplum Kuruluşları ve bölge halkına teşekkürlerimi sunuyorum.Birlikte Başardık."


Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI