MANDALI`DAN O GÖRÜNTÜYE AÇIKLAMA

MANDALI`DAN O GÖRÜNTÜYE AÇIKLAMA

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karaağaç`taki çalışmaları incelerken çekilen görüntüyle ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Mandalı, görüntünün montaj olduğunu söylerken, orjinalini de paylaştı.

Kapaklı Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, Karaağaç`taki görüntülerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Mandalı, görüntünün montaj olduğunu söyledi. Görüntünün orjinalini paylaşan Mandalı, "Yapılan hizmetlere zarar verenlere" o sözleri sarfettiğini söyledi. Mandalı, görüntülerde "Bunlar hayvan, it köpek" diyor.

HİZMETLERE ZARAR VERENLERE SÖYLEDİM

İşte Mandalı`nın açıklaması: "Bugün bazı web sitelerinde ve sosyal medyada tamamen algı yönetmeye yönelik bir video yayınlandı. Tamamen Montaj yapılarak yayınlanan videoda benim ``Yapılan hizmetlere zarar verenlere" yönelik sarf ettiğim kelimeleri sanki Karaağaç halkımıza söylemişim gibi lanse etmeye çalıştılar. Videonun orijinal halini ve alt yazılı halini paylaşıyoruz. Lütfen sonuna kadar izleyin. Takdir çok kıymetli Kapaklı, halkımızın!"



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ