MANDALI`DAN KARAAĞAÇLILAR`A İNANILMAZ SÖZLER

MANDALI`DAN KARAAĞAÇLILAR`A İNANILMAZ SÖZLER

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı`nın Karaağaç Mahallesi sakinleri ile ilgili sözleri, gündeme bomba gibi düştü!

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı`nın Karaağaç Mahallesi sakinleriyle ilgili olarak ettiği laflar, ortalığı karıştıracağa benziyor. Dünden beri sosyal medya hesaplarında dönmeye başlayan görüntülerde Mandalı, Karaağaçlılarla ilgili olarak ağza alınmayacak laflar ediyor.

BUNLARA HER HİZMET HARAM OLSUN!

Kapaklı`nın CHP`li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İrfan Mandalı ile CHP Belediye Meclis Üyesi ve önümüzdeki seçimlerde yeniden Meclis Üyesi Adayı olan Kemal Kenar`a ait Karaağaç Mahallesi`nde çekilen görüntüler ortalığı karıştıracak gibi.  Karaağaç Mahallesi`ndeki belediye çalışmalarının incelendiği sırada çekildiği tahmin edilen görüntülerde İrfan Mandalı, mahalle sakinleri için ağza alınmayacak sözler ediyor. Karaağaç sakinlerine, "Bunlara her hizmet haram olsun. Helal olmasın" diyen Mandalı, hakaret içeren sözlerde ediyor. Mahalle sakinlerine demediğini bırakmayan Mandalı, yanındaki Kemal Kenar`a da, "Şu anda sesi almıyorlar. Rahat ol o yüzden yani."diyor. Mandalı`nın bu kadar rahat olması, görüntüyü çeken kişiyi de merak konusu yaptı.

GÖRÜNTÜLER YOUTUBE`DE

Tekirdağ Net Haber tarafından haberleştirilen görüntülerin ne zaman çekildiği kim tarafından sızdırıldığı bilinmezken, söz konusu görüntü dünden beri sosyal medya hesaplarında yayılıyor. Görüntüler  video paylaşım kanalı youtube`da da https://www.youtube.com/watch?v=jWQCRkkXDpg&feature=share  adresinde yer almaya başladı.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR