MALKARA KURBAN PAZARI SATIŞ YERLERİ HAZIRLANIYOR

MALKARA KURBAN PAZARI SATIŞ YERLERİ HAZIRLANIYOR

Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Kurban Satış Yerinde çevre düzenlemesi ve tesviye çalışmaları devam ediyor.

Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl Hacıevhat Mahallesi Paşaköy Yolu Erenler Futbol Sahası alanına kurulacak olan Kurban Satış Yerinde çevre düzenlemesi ve tesviye çalışmaları devam ediyor.

Vatandaşların sorunsuz bir Kurban Bayramı geçirmesi için ekipleri tarafından çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; ?Üretici ve kurbanlık alacak hemşehrilerimiz için kurban pazarı alanındaki çalışmalarımızı eksiksiz bir şekilde yerine getiriyoruz. Çalışmalar çerçevesinde Kurban Satış Yerinin eksikliklerini gidererek, alanımızın zeminini tesviye yapıyoruz. Kurban Bayramı süresince hem vatandaşlarımızın hem de kurban satıcılarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için tüm önlemlerimizi aldık.

Tüm hayvan üreticilerimize hayırlı ve bereketli bir pazar diliyorum.? diyerek düşüncelerini belirtti. Kurban pazarında padok kiralamak isteyen vatandaşların Zabıta Müdürlüğü`ne başvurmaları gerekmektedir.

 



Yorum Yazın

SEVAL ÇETİN’E KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNE KATKILARI NEDENİYLE ANLAMLI ÖDÜL

ATALAY AİLESİ İFTARDA BULUŞTU: ÖZKAN ATALAY'DAN 2026 YATIRIM PLANI

ÇTSO BAŞKANI ÇETİN’DEN ‘MADE İN EUROPE’ DEĞERLENDİRMESİ

ÇTSO’YA KAPAKLI EDİRNELİLER DERNEĞİNDEN ZİYARET

GÜNDEMİ SANAYİ VE EĞİTİM OLAN BASIN ÇALIŞTAYI’NIN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ