MALATYALILAR`DAN AKAY`A ZİYARET

MALATYALILAR`DAN AKAY`A ZİYARET

Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Esat Deniz ve yönetimi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`a 31 Mart öncesinde başarılar diledi.

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Esat Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Vahap Akay?ı ziyaret etti.

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Yılmaz Bulut, bir önceki Dernek Başkanı Mehmet Keleş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay?ı ziyaret eden Malatyalılar Derneği Başkanı Esat Deniz, ?Yeniden Belediye başkanı Adayı olmanız dolayısı ile ?Hayırlı olsun? ziyaretinde bulunmak istedik. Çerkezköy?de 5 yıl önemli hizmetler ve çalışmalar gerçekleştirdiniz. Önümüzdeki 5 yılda da hizmetlere devam edebilmek için yeniden Belediye Başkanı Adayı oldunuz. Öncelikle Adaylığınız hayırlı ve uğurlu olsun. 31 Mart?ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde başarılar diliyoruz? dedi.

ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Esat Deniz ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Başkan Akay ise ?Nazik ziyaretiniz ve güzel temennileriniz için teşekkür ediyorum. Görev yaptığımız 5 yıl içerisinde ?Sevdamız Çerkezköy? diyerek hizmet etmeye, halkımızın yanında olmaya özen gösterdik. 31 Mart Pazar günü halkımız tekrar yetki verir ve teveccüh gösterirse yeni projelerimiz ile önümüzdeki 5 yılda da hizmet etmeye talibiz? ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: