Gündem

Gündem Haberleri

MALATYASPOR ATKISI HEDİYE ETTİ

MALATYASPOR ATKISI HEDİYE ETTİ

Çerkezköy Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, seçim öncesi ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay`ı kalabalık bir toplulukla karşıladı...

Yaptığı ziyaret ve kahve toplantılarında Çerkezköy Belediyesi?nin son 5 yılda yaptığı çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Esat Deniz, yoğun bir kalabalık eşliğinde karşıladığı Başkan Akay`a seçim döneminde başarılar diledi.

ÇERKEZKÖYLÜLÜK BİLİNCİ...

Yaklaşık 5 yıl önce Çerkezköy halkının teveccühü, Allah?ın izni ile Belediye Başkanlığı görevine seçildiğini ve 5 yıldır bu görevi yapma gayreti içerisinde olduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay,  ?Belediye kapısından içeri girerken parti rozetimi çıkardım ve herkesin Belediye Başkanı olacağımı söyledim. Görev sürecim boyunca herkese eşit ve ortak hizmet etme anlayışıyla çalışmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kentimiz 81 ilden göç alıyor. Bu vatandaşlarımızı Çerkezköylülük bilinci ile ortak hemşericilik anlayışında buluşturmaya gayret ettik. Bizler işimiz, aşımız için bu topraklarda buluştuk. Çerkezköylülük bilincini oluşturmak ve kültürümüzü yaşatmak adına hepimizin üzerine büyük sorumluluklar düşüyor? dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette Başkan Akay`a Süper Lig`in başarılı ekiplerinden Malatyaspor`un renklerinden oluşan atkıyı hediye eden Dernek Başkanı Esat Deniz,  "Sayın Başkanımıza dernek yönetimim adına bu ziyareti nedeniyle teşekkür ediyor, seçimlerde başarılar diliyorum."diye konuştu. Ziyaret selfi ile sona erdi.



Anahtar Kelimeler:

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ