Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

KAGEDER`DE KURSLAR BAŞLADI

KAGEDER`DE KURSLAR BAŞLADI

Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği Çerkezköy?lü kadınların sosyal hayatta daha fazla yer alması ve kadınlara iş imkanı sağlamak amacıyla ile çalışmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği ve Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi  işbirliği ile Çerkezköy?lü kadınların sosyal hayatta daha fazla yer alması ve kadınlara iş imkanı sağlamak amacıyla ile çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda make up artıst profesyonel makyaj eğitmeni Nida Elver ile kurslar başladı.

KAGEDER?de Çerkezköy Halk Eğitim iş birliği ile başlayan profesyonel makyaj eğitimi için bilgi veren makyaj eğitmeni Nida Elver, "Kadın Geliştirme Derneğinde başlatmış olduğumuz kurslara ilgi yoğun. Bizler burada derneğin çatısı altında bir araya gelerek kadınlarımızın üretken ve meslek sahibi olabilmeleri için yardımcı oluyoruz. Burada Tiyatro sinema dizi sahnelerinde kullanılmak üzere yapılan yaşlandırmalarını öğretiyoruz. Ben bilgilerimi paylaşmak ve paylaştıklarımı çoğaltmak için buradayım. Amacım ilklere ilkler katmak. Çünkü makyaj içinde geçmişi şimdiyi ve geleceği barındıran çok renkli bir yelpaze. Eğer siz de renklere hayat vermek istiyorsanız biz buradayız renklerin kıyısında buluşmak dileğiyle?dedi.

Dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği Başkanı Zeynep Bozkurt ise, ?Dernekte kurslarımız başladı. Hayata geçirmeye çalıştığımız birçok projemiz var. Biz burada çabalıyoruz. Kendi imkanlarımızla ayakta durmaya çalışıyoruz. Şuan da kendi tarifim olan portakal reçelini yapıyorum. Reçelden elde ettiğimiz gelirle derneğimizin giderlerini karşılayacağız. Bizler kadınlarımızın yanında olmak onlara destek olmak adına çalışmalarının devam edeceğiz?. diye konuştu.

 

 



ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMALARINDA BİRİNCİ VE İKİNCİ OLDULAR