VALİ YILDIRIM, ASYAPORT LİMANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ  YILDIRIM, ASYAPORT LİMANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Asyaport Liman İşletmesi tarafından temin edilen X-Ray Hızlı Tarama Sistemi?ni inceledi.

Tekirdağ Valisi  Aziz Yıldırım, Asyaport Liman İşletmesi tarafından temin edilen X-Ray Hızlı Tarama Sistemi?ni inceleyerek Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge  Müdürü  Temel Akkuş ve yetkililerden sistemin işleyişi hakkında bilgi aldı.

Asyaport Liman İşletmesi tarafından, limanda gümrük kontrollerinin daha hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla en güncel teknolojilerle donatılmış olan NUCTECH marka FS6000 model X-Ray Hızlı Tarama Sistemi temin ederek Tekirdağ Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğünün kullanımına sunulmuştur.

Ülkemizde sadece iki limanda bulunan bu cihazın üçüncüsü Asyaport Liman sahasında kurularak faaliyete başlamıştır. Asyaport Liman işletmesinin bu yatırımı sayesinde, uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadele başta olmak üzere riskli olduğu değerlendirilen konteynerlerin çok daha hızlı bir şekilde taranması mümkün hale gelmiştir.

Vali Aziz Yıldırım, Asyaport Liman İşletmesi tarafından temin edilen X-Ray Hızlı Tarama Sistemi?ni inceleyerek Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge  Müdürü  Temel Akkuş ve yetkililerden sistemin işleyişi hakkında bilgi aldı.

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM