ÜLKÜ OCAKLARI`NDAN LÖSEMİ FOTOĞRAFI

 ÜLKÜ OCAKLARI`NDAN LÖSEMİ FOTOĞRAFI

Tekirdağ Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen bölge toplantısında ülkücüler lösemi hastalarına destek vermek için onlar gibi maske takıp fotoğraf verdi.

Tekirdağ Ülkü Ocakları tarafından Kapaklı Ülkü Ocakları`nın ev sahipliğinde düzenlenen bölge toplantısında, Lösemi Haftası nedeniyle farkındalık hareketinde bulundu. Ülkücüler, lösemi hastaları gibi maske takıp, destek verdi.

Tekirdağ Ülkü Ocakları 2.Bölge Başkanı Nurullah Arıkan ve İlçe Ocak Başkanları  ile Kapaklı Ülkü Ocakları`nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bölge toplantısı sonrası Ocak mensubu ülkücüler her alanda sorumluluk sahibi olduklarını bir kez daha dile getirmek ve farkındalık yaratmak için Lösemi Haftası nedeniyle maske takarak, lösemililerin yanında oldukları mesajı verdi.



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

TÜRK KIZILAY ÇERKEZKÖY ŞUBESİ’NDEN KANDİL İKRAMI

TEKULAŞ ARAÇLARI BAYRAM BOYUNCA ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

CANDAN BAŞKAN HUZUREVİ SAKİNLERİYLE VEFA SOFRASINDA BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELLİ VE YAŞLILARA BAYRAMDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM

SOKAK İFTARINDA PAKET YEMEK TARTIŞMASI: KURYE PAKET ŞEKLİNDE ALMAK İSTEYİNCE YEMEK VERİLMEDİ