LPG YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ

 LPG YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ

Saray`da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği LPG yüklü TIR devrildi. Korku dolu anlar yaşatan kazada iki saat süren çalışmayla TIR çekici yardımıyla kaldırıldı.

Tekirdağ?ın Saray ilçesinde LPG dolusu tanker takılı tır devrildi. Kazayı gören vatandaşlar paniğe kapılırken, olay yerinde çok sayıda ekip sevk edildi.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ
Tekirdağ?ın Saray ilçesi Kurtdere Mahallesinde, LPG yüklü 41 EF 141 plakalı TIR`ın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. LPG dolusu TIR`ın devrildiğini gören etraftaki vatandaşlar ve diğer sürücüler hemen kısa sürede durumu İtfaiye, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler kısa sürede çevrede güvenlik önlemleri aldı.
ŞANS ESERİ ZARAR GÖRMEDİ
Çarpmanın etkisi ile TIR`ın LPG ile dolu olan römorku şans eseri zarar görmediği anlaşılırken, LPG dolusu TIR`ın arkasına bağlı tanker görenlere korku dolu anlar yaşattı. Güvenlik önlemlerinin ardından alanda itfaiye ekipleri de hazır bekletilerek, paniğe neden olan LPG tankeri takılı TIR çekici yardımıyla bulunduğu alandan kaldırıma çalışması başlatıldı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma ile paniğe neden olan LPG dolu tankere takılı TIR sorunsuz bir şekilde kaldırıldı.
TIR`ın sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, jandarma ekipleri meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM