ÇERKEZKÖY ÜLKÜ OCAKLARI`NDAN VİDEOLU DAVET

ÇERKEZKÖY ÜLKÜ OCAKLARI`NDAN VİDEOLU DAVET

Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında başlatılan önlemlere `evde kalarak` destek veren Çerkezköy Ülkü Ocakları`ndan bir çağrı daha geldi...

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kemal Yazar, geçtiğimiz hafta yaptığı `Evde Kal` çağrısının ardından bu hafta videolu çağrıda bulundu.

Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kemal Yazar, koronovirüs mücadelesinin başladığı ilk günlerde `Evde kal` kampanyasına destek vermiş,  herkesi evde kalıp kitap okumaya davet etmişti. Bu hafta ise Çerkezköy Ülkü Ocakları tarafından, evde kalan ülkücülerin çektiği `Evde kal` videosu ile kampanyaya çağrı geldi.

HAYAT NORMALLEŞECEK İNŞALLAH KUCAKLAŞACAĞIZ

"Çerkezköy Ülkü Ocakları olarak vatandaşlarımızı kendi sağlığı ve toplum sağlığı için evde kalmaya davet ediyoruz." spotu ile hazırlanan `Evde kal` videosunda konuşan Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kemal Yazar, "Ülkemiz ve dünya insanları olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Koronavirüs salgınından kurtulmak için kişisel olarak alacağımız tedbirlerin yanı sıra sosyal izolasyon yaparak bu virüsün olabildiğince az insanımızı etkilemesini sağlayabiliriz. Bu minvalde evde kalmalı ve bu sorumluluğumuzu bihakkın yerine getirmeliyiz. Sosyal izolasyonla evde kalarak zamanı geldiğinde hayat  normalleşecek ve inşallah kucaklaşacağız. Kendi sağlımız ve toplum sağlığı için evde kal Çerkezköy, evde kal Türkiye." ifadelerine yer verdi.

 



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR