Tarih: 04.04.2020 17:35

BESLEDİĞİMİZ SEVGİ HİÇ AZALMAMIŞ SADAKAT HİÇ EKSİLMEMİŞTİR

Facebook Twitter Linked-in

MHP`nin kurucusu ve Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş`in vefatının 23. yılında Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kemal Yazar, yazılı bir açıklama yaptı.

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kemal Yazar, mesajında şunlara yer verdi:

ÜLKÜCÜLERİN SEVGİ VE SADAKATİ HİÇ AZALMADI

"4 Nisan Başbuğumuz Alparslan Türkeş?in arkasında gözü yaşlı milyonlar bırakarak ebediyete uğurlanmasının 23. Sene-i devriyesindeyiz. Bu geçen 23 yılda, beslediğimiz sevgi hiç azalmamış sahip olduğumuz sadakat hiç eksilmemiştir. İdealleriyle yoğurduğu inançlarıyla güçlendirdiği akli ve kalbi vasıflarını Türklüğe hizmet aşkıyla tutuşturmuş, milletin geleceği ile buluşturmuş ve İslam?ın mübarek amaçlarıyla üst üste çakıştırmıştır. O ülküleriyle Türk Milleti`nin önüne düşmüş, Ülkücülüğüyle Türk tarihinde sönmeyecek bir kıvılcım çakmıştır. İçinde yaşadığımız günler Türk Milliyetçileri`ne gösterdiğin istikametin ne kadar doğru ve isabetli olduğunu bir kez daha ispatlamıştır.

SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ

Biz Ülkü Ocaklı Evlatları olarak Başbuğumuzun yolunda daima ilerleyeceğimizi, onun davasını bayrağını hiçbir zaman yere düşürmeyeceğimizi ve onun bizlere emanetini asla terk edip bırakmayacağımızı Satanlardan ve kaçanlardan olmayacağımızı kamuoyu önünde söz veriyoruz. Bu bağlamda Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey?i rahmet, saygı ve minnetle anıyor, dualarımızla bütün ülkücü şehitlerimize Cenab-ı Allah?tan rahmet niyaz ediyoruz."

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —