YAZAR`DAN KÜTÜPHANE DAVETİ

YAZAR`DAN KÜTÜPHANE DAVETİ

Çerkezköy Ülkü Ocakları, `Meydan okuyan değil, kitap okuyan nesil yetiştirmek` projesi kapsamında kitap okumayı sürdürüyor....

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kemal Yazar, gençleri kitap okumaya kütüphanelere davet etti. Yazar, "Çerkezköylü hemşerilerimiz ve gençlerimizi kütüphanelere davet ediyoruz."dedi.

GENÇLERİ KÜTÜPHANELERE DAVET ETTİ

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından başlatılan, ?Meydan okuyan değil, kitap okuyan nesil yetiştirmek? projesi tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz hafta gençlerle kitap okuma programları düzenlemeye başlayan Çerkezköy Ülkü Ocakları`nın çalışması bu hafta da devam etti. Ülkücü gençler her hafta perşembe ve pazar akşamları toplu halde düzenli olarak kitap okumaya başladı. Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kemal Yazar, "Ülkü Ocakları Genel Başkanımız sayın Sinan Ateş?in `okumayan, araştırmayan, tefekkür etmeyen, kendini geliştirmeyen bu cephenin gerisinde su bile taşıyamayacaktır.`  sözlerine istinaden okuyan, araştıran, kendini geliştiren ortaya eser bırakabilen bir nesil oluşturmak adına her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmaların en önemlisi olan okumak, okuma alışkanlığının gençlerimize kazandırılması adına tüm Çerkezköylü hemşehrilerimizi ve gençlerimizi kütüphanelere davet ediyoruz. Bu kampanya kapsamında inşallah gençlerimiz boş zamanlarını boşa değil, kitap okuyarak ilim öğrenerek geçirecektir."dedi.


 



Anahtar Kelimeler: