Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

COVİD 19`UN KİTAP KURTLARI!

COVİD 19`UN KİTAP KURTLARI!

Koronavirüs salgını nedeniyle eve kapanan vatandaş, kitap kurdu olma yolunda hızla ilerliyor. Sosyal medya hesaplarından `Evde kal` kampanyasına katılanların kitap okurken fotoğrafları örnek olmaya başladı.

Küresel tehdit haline gelen Covid-19 (koronavirüs) Salgınına karşı, yoğun bir şekilde yürütülen `evde kal` kampanyası kitap okumayı da teşvik etmeye başladı. Evde uzun süre zaman geçiren vatandaşlar elinden kitap düşürmemeye başladı.

KİTAPLI FOTOĞRAFLAR ARTMAYA BAŞLADI

Koronavirüs tehdidine karşı eve kapanan vatandaşlar bu üzün süreleri kitap okuyarak değerlendiriyor. Son günlerde `evde kal` çağrısına uyarak eve kapanan Kapaklı ve Çerkezköy`ün tanınan simaları da kitap okurken verdikleri pozlarla sosyal medya hesaplarından arkadaşlarına `evde kal` çağrısında bulunmaya başladı.

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI KİTAP OKUMAYA DAVET ETTİ

Koronavirüs öncesinde kitap okuma kampanyası başlatan Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kemal Yazar, kitaplı evde kal çağrısının öncüsü oldu. Geçtiğimiz aylarda, "Meydan okuyan değil, kitap okuyan nesil yetiştirmek` projesine imza atan Çerkezköy Ülkü Ocakları`nın Başkanı Yavuz Kemal Yazar, geçtiğimiz gün covid 19 (Koronavirüs) salgını nedeniyle `evde kal`  çağrısına katılırken de kitaplı bir fotoğraf vermişti.

AKIN YILMAZ`DAN KİTAPLI EVDE KAL ÇAĞRISI

Yine çok gezen ve sosyal faaliyetlerin neredeyse hiçbirinden eksik olmayan Kapaklı siyasetinin tanınan isimlerinden Akın Yılmaz, son birkaç gündür `evde kal` çağrısına uyan isimler arasında olurken, paylaşımlarındaki fotoğraflarında elinde kitap bulunması dikkat çekti. Akın Yılmaz, elindeki kitapla koronavirüs nedeniyle eve kapananlara da örnek oldu. İşte bu fotoğrafı ile takipçilerine çağrıda bulunan Yılmaz, "Allahım sağlığımızı bedenimizden, bereketi evimizden, sevdiklerimizi yanımızdan, iyi dostları gönlümüzden eksik etme. Hayırlı kandiller."demişti.

FATİH DİLER`DEN KİTAP OKUMA  TEŞVİĞİ

Yine kitap okurken `evde kal` çağrısında bulunan bir başka siyasi isim ise BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler oldu. Diler, vatandaşlara koronavirüs mücadelesinde evde kalmaları çağrısında bulunurken, "Devlet yetkililerimizin aldığı tedbirler doğrultusunda `Sokağa Çıkma` çağrısına uymaya; sağlıklı, mutlu, huzurlu ve daha güçlü bir Türkiye için evlerimizde kitap okumaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

?



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ