Gündem

Gündem Haberleri

KİTAP FUARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM!

KİTAP FUARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM!

Kapaklı`da bugün başlayacak olan 2. Kitap Fuarı`na gitmek isteyenler ilçeden ÇOSB Spor Salonu`na ücretsiz olarak taşınacak. Fuar, 25 Ekim 3 Kasım tarihleri arasında kitapseverler tarafından gezilebilecek. Fuara 100 yayınevi, 34 yazar katılırken 112 bin ki

Kapaklı`da bugün başlayacak olan 2. Kitap Fuarı`na ücretsiz olarak ulaşım hizmeti verilecek.

FUAR BOYUNCA ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ

Kapaklı Kaymakamlığı, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nce ortaklaşa düzenlenen Kapaklı 2. Kitap Fuarı 25 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Bugün açılışı yapılacak olan kitap fuarına gitmek isteyen Kapaklılar, ücretsiz olarak ulaşım sağlayabilecek. Kapaklı`dan fuarın düzenleneceği ÇOSB Spor Salonu`na ücretsiz ring severleri düzenlenecek. 100 araç ring servisi yapacağı bildirilen Kitap Fuarı`na toplam 100 yayınevi 34 yazar katılacak ve 112 bin kitap okurlarla buluşacak.

İLK GÜN YAZARLAR SÖYLEŞİ YAPACAK

Fuarın ilk gününde Ercan Kesal ve Yelda Kırçuval kitapseverlerle buluşacak. 9 gün sürecek fuarda diğer günlerde ise Kerem Fırtına, Hayati İnanç, Halil İbrahim Özcan, Tarkan Köylü, Nazan Arısoy, Mete Yarar, Sinan Yağmur, Cem Gülbent, Birsen Ekim Özen, Sermin Yaşar, Şükrü Erbaş ve Metin Karausta, Hasan Ali Toptaş, Ali Lidar, Murat Tavlı, Bilal Sami Gökdemir, Tolga Uluaydın söyleşi gerçekleştirecek. 



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ