ÜLKÜ OCAKLARI ÇOCUKLARLA KİTAPLARI BULUŞTURUYOR

ÜLKÜ OCAKLARI ÇOCUKLARLA KİTAPLARI BULUŞTURUYOR

Çerkezköy Ülkü Ocakları, genel merkez tarafından yayımlanan `Milli Şuur ve Milli Kültürün Bayrağı` olarak adlandırılan kitapları çocuklarla buluşturuyor.

Bir süreden beri `Kitap okuma` konusunda yoğun bir mesai harcayan Ülkü Ocakları, Çerkezköy`de okuma alışkanlığını aşılamak için çocuklara, milli eserler sunmaya başladı. Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kemal Yazar, genel merkez tarafından, `Milli Şuur Milli Kültürün Bayrağı` olarak adlandırılan kitapları çocukların okumasına sunmaya başladıklarını bildirdi.

MEYDAN OKUYAN DEĞİL, KİTAP OKUYAN GENÇLİK

Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kemal Yazar, "Çerkezköy Ülkü Ocakları olarak Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından yayımlanan Milli Şuur ve Milli Kültür`ün bayrağı olan bu eserlerin çocuklarımız tarafından okunup anlaşılmasını, geçmişten aldığı ilhamla beslenen bir gençlik yetiştirilmesini sağlamak amacıyla çocuklarımız için hazırlanan `Çocuklar için Kutadgu Bilig, çocuklar için Kürşad Destanı` çocuklar için Dede Korkut, çocuklar için Nutuk " eserlerini geleceğimizin teminatı çocuklarımızla buluşturuyoruz. `Meydan okuyan değil, Kitap okuyan gençlik` düsturuyla sevgili çocuklarımıza keyifli okumalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

 



Anahtar Kelimeler:

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI