BASIN DEMOKRASİLERİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARINDAN BİRİDİR

BASIN DEMOKRASİLERİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARINDAN BİRİDİR

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajında böyle dedi.

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selamı Abban, "Basın demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Geçmişten bugüne önemli bir gelişme gösteren Türk basını, sorumluluklarını başarıyla yerine getirmektedir."dedi.

Kaymakam Abban 10 Ocak mesajında şunlara yer verdi:

" Basın demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Geçmişten bugüne önemli bir gelişme gösteren Türk basını, sorumluluklarını başarıyla yerine getirmektedir. Doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerlerdir. Basınımızın toplumsal hayattaki etkinliğinin artması, demokrasimizi güçlendirmektedir. Bugün Türkiye, açık toplum olma yolunda büyük mesafe kat etmiştir. Ülkenin meseleleri farklı görüşler de ortaya konularak kamuoyu önünde tartışılabilmektedir. Bunlar, şüphesiz demokrasimizi daha üst seviyelere taşıyacak faktörlerdir.

TEMEL HEDEF İLERİ DEMOKRASİ

Türk basınının gelişmesinde en önemli pay basın çalışanlarına aittir. Basın çalışanları, mesleklerinin gereğini yerine getirmek için fedakarca görev yapmaktadır. Basın çalışanlarının, hak ettikleri hayat standardına, ekonomik ve sosyal imkanlara kavuşmasını dileyerek Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutluyorum. Bu vesileyle, görevlerini yaparken hayatını kaybeden basın çalışanlarını saygıyla anıyorum."

 



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR