KIYMAYA KUŞBAŞI FİYATI YAPIŞTIRDILAR

KIYMAYA KUŞBAŞI FİYATI YAPIŞTIRDILAR

Çorlu`da bir süpermarkette reyonda kilogram fiyatı 29.90 TL olan kıyma kasada kuşbaşı fiyatı 33.90 TL`den fişe yansıtıldı. Kasada ödemesini yapan tüketici daha sonra aldığı kıymaya kuşbaşı parası ödediğinin farkına vardı!

Çorlu`da bir süpermarketten alışveriş yapan Çerkezköylü vatandaş, reyonda kilogram fiyatı 29.90 TL olan kıyma aldı. Ancak kasada, kıymaya kuşbaşı etiketi yapıştırılıp, parası 33.90 TL olan kuşbaşı fiyatından alındı.

MARKET ALIŞVERİŞLERİNDE DİKKAT EDİN

Çorlu`da Carrefour`dan alışveriş yapan bir tüketici, aldığı kıymaya kuşbaşı ücreti ödedi. Kasa`da yoğun bir kalabalık olması nedeniyle 4 TL fazla ödemesine rağmen itiraz etmedi. Vatandaş, "Ödemeyi yaptıktan sonra fişlere ve ürünlerin üzerindeki etiketlere bakınca durumu fark ettim. Market çok kalabalıktı. O kadar kalabalıkta itiraz edecek vaktim yoktu. O yüzden geri dönüp itiraz edemedim. Ancak tüketicilerin dikkat etmesini istiyorum. Çünkü, her gün yüzlerce kişi alışveriş yapıyor. Büyük marketlerde bu tip fiyat farklılıkları gözden kaçıyor. Bunu onlarca kişiye yaptığınızda ciddi rakamlar ortaya çıkabilir. Ben fark ettim. Etmeyenler de olabilir. Bu yüzden vatandaşların alışverişlerine dikkat etmelerini etiketlerle aldıkları ürünleri kontrol etmelerini tavsiye ediyorum."dedi.

Bu arada, aynı markette 23.90 TL yazan alışveriş broşürlerindeki peynir fiyatları reyondaki başka bir fiyat etiketinde ise 23.95 TL olarak yazması dikkat çekiyor



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?