Gündem

Gündem Haberleri

KURUM ZİYARETLERİ BAŞLADI

KURUM ZİYARETLERİ BAŞLADI

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, kurum ziyaretleri ile sahaya açılmaya başladı. İlk ziyareti Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban`a yapan Kozuva, daha sonra Hükümet Konağı çalışanlarına `iyi çalışmalar` dileğinde bulundu....

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, haftaya hızlı başladı. Sabah erken saatlerde kurum ziyaretlerine start veren Kozuva, ilk ziyareti Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban`a yaptı. Kozuva ardından hükümet konağı ve belediye ile STK`ları ziyaret etti. Kozuva`yı ziyaretlerinde Cumhur İttifakı`nın ortağı MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz de yalnız bırakmadı.

İLK ZİYARET KAYMAKAMLIK OLDU

AK Parti ve MHP`nin oluşturduğu `Cumhur İttifakı`nın Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva haftaya kurum ziyaretleriyle başladı. İlk ziyareti Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban`a yapan Süleyman Kozuva`ya AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ile parti yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Kaymakam Abban`ın başarılar dileğidi Kozuva daha sonra Hükümet Konağı çalışanlarını ve birim müdürleriyle tokalaştı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve diğer birim amirleriyle görüşen Kozuva, Hükümet Konağı`nda görev yapan memurlara da `Hayırlı mesailer` dileğinde bulundu.

ESNAF VE SANATKARLAR ODASI 

Bugünü kamu kurumlarına ayıran Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, daha sonra STK ziyaretlerinde bulundu. Öğleden sonra ilk ziyaret Esnaf ve Sanatkarlar Odası`na olurken Başkan Ali Bozdağ ve yönetimi Kozuva ve ekibini misafir etti. Bozdağ, Kozuva`ya başarılar diledi. Ziyaretler sırasında Kozuva, daha yaşanabilir bir Çerkezköy için yola çıktığını söyledi.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR