Gündem

Gündem Haberleri

CAMİ YIKILMAKTAN KURTULDU

CAMİ YIKILMAKTAN KURTULDU

Bakımsızlıktan yıkılmaya yüz tutan Hayrabolu Kurtdere Camisi`nin artık iç tadilatı yapılmaya başlanırken, ibadete açılacağı günü cemaat sabırsızlıkla bekliyor...

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yaklaşık 45 gün kadar önce ilk kez gündeme getirdiği Hayrabolu`nun Kurtdere Köyü Camisi?nin inanılmaz değişimi cemaat başta olmak üzere hayırseverleri mutlu ediyor.?

Bakımsızlıktan, yıkılmaya yüz tutan cami için haberimizin ardından başta Hayrabolu Müftülüğü olmak üzere cami cemaati ve hayırseverler harekete geçmişti. Haberimizin ardından harekete geçen başta Hayrabolu Müftülüğü olmak üzere, hayırseverlerinde destek olmasıyla caminin onarımı için çalışma başlatıldı. 47 yıllık caminin ilk olarak kubbelerinin onarımına gerçekleştirildi ardından duvarları ve içinin onarımına geçildi.?Caminin kısa bir süre içinde açılışının yapılması beklenirken, yaşanan büyük değişim cemaat başta olmak üzere hayırseverleri mutlu etti. Şu günlerde iç tadilatı yapılan caminin kısa bir süre sonra ibadete açılması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler:

TCG-AKIN TEKİRDAĞ’DA VATANDAŞLARA KAPILARINI AÇTI

MÜJGAN VE SERKAN KARAGÖZ ÇİFTİNİN YAPIMINI ÜSTELNDİĞİ CAMİ İNŞAATI BAŞLADI

MARKALI 5 ÇİFT AYAKKABI ÇALDILAR

TEKİRDAĞ’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

DENİZ YATAĞINDA UYKUYA DALDI, 2 MİL ÖTEDE GÖRENLER ŞAŞIRDI