Gündem

Gündem Haberleri

KURBANLIK SATIŞLARI BAŞLADI

KURBANLIK SATIŞLARI BAŞLADI

Çerkezköy`e kurbanlık hayvanlar gelmeye başladı.

Pınarça Yolu üzerinde Çerkezköy Belediyesi Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri?nde hazırlıklar tamamlanmasının ardından kurbanlık hayvanlar gelmeye başladı.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların kurbanlıklarını rahatça almaları ve kesimi yapabilmeleri için her yıl olduğu gibi bu yılda Çerkezköy Belediyesi Pınarça Yolu üzerindeki Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri?nde hazırlıkları tamamlayarak, kurbanlık hayvan satan esnafların ve vatandaşların kullanımına açtıklarını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, ?Hafta başından itibaren kurbanlık hayvan satan esnaflarımız çadırlarını kurmaya ve hayvanlarını getirmeye başladı? dedi.

  BAYRAM SONUNA KADAR AÇIK KALACAK

?Kurbanlık hayvan satan esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizdeki hazırlıklarımızı tamamladık? diyen Belediye Başkanı Vahap Akay ?Hem vatandaşlarımızın hem de kurban satıcılarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizdeki hazırlıklarımızı tamamlayarak, esnafımızın ve halkımızın kullanımına açtık. Hijyen kurallarına uygun olan kesim yerimizde bayram boyunca vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Kurban Satış ve Kesim Yerimiz vatandaşlarımızın ve esnafımızın su, tuvalet gibi ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir. Ayrıca Kurban Kesim Yerimizin üzerini çatı ile kaplıdır? açıklamasında bulundu.

 90 ESNAF YER AYIRTTI

Çerkezköy Belediyesi Kurban Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri?nde kurbanlık hayvan satmak için yaklaşık 90 esnafın başvuruda bulunduğu ve yer ayırttığı belirtilerken, bunların 70 tanesinin büyükbaş, 20 tanesinin ise küçükbaş hayvan satacağını beyan ettiği kaydedildi.

 

 

 

 



VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI