DİYANET VAKFI KURBAN BAĞIŞ STANDI AÇTI

 DİYANET VAKFI KURBAN BAĞIŞ STANDI AÇTI

TDV Çerkezköy Şubesi tarafından Kurban Bayramı öncesinde Osmanlı Camii Meydanı`nda vekaletle kurban kesim standı kuruldu. Stant, arife gününe kadar devam edecek.

DİYANET İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen "2019 Yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu" kapsamında Tekirdağ Çerkezköy`de Osmanlı Camii Meydanı`nda Kurban Bağış Standı açıldı.
Vekaletle kurban organizasyonun halka duyurulması ve kurban bağışında bulunacak vatandaşlara daha kolay ulaşılabilmesi için, İlçe Müftülüğü ve TDV Çerkezköy Şubesi`nce kurulan Kurban Bağış Standının arife gününe kadar hizmet vereceği belirtildi.

YURT İÇİN 980 TL YURT DIŞI 725 TL
Vekaletle Kurban Bağışı yapmak için müftülüğe gelemeyen vatandaşların, İlçe Müftülüğü ve TDV Çerkezköy Şubesi görevlilerince evlerinde ziyaret edilerek bağışlarının kabul edilmekte olduğu belirtildi. Bu arada, TDV Çerkezköy Temsilcisi İmam Hatip İsmail Bütün, "Vekaletle kurban kestirmek isteyen Çerkezköylü vatandaşlarımız yurt içinde 890 TL yurt dışı için ise 725 TL ödeyerek, bu hizmetten yararlanabilecek."dedi.



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?