HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ÇERKEZKÖY`DE ÇAĞLAYAN SOKAK DAVALIK OLACAK GİBİ

ÇERKEZKÖY`DE ÇAĞLAYAN SOKAK DAVALIK OLACAK GİBİ

Çerkezköy`de Çağlayan Sokak sakinleri, belediyeyi yollarını köstebek yuvası gibi çukur bıraktığı için davacı olmaya hazırlanıyor. Semt sakinleri, "Sonuçta yol belediyenin sorumluluğunda değil mi? Araçlarımızın lastikleri ve amortisörleri sürekli hasar gör

Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi Çağlayan Sokak`taki çukurlar sürücüleri canından bezdirdi. Araçlarının lastik ve amortisörlerinin hasar gördüğünü belirten semt sakinleri, yolun asfaltlanmaması yüzünden evlerinin de toz toprak içinde kaldığını söylüyor. Öyle ki, semt sakinleri uzun süreden beri yollarının yapılmaması nedeniyle gördükleri zarar ziyan için davacı olmayı kafaya koydu!

Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi Çağlayan Sokak`taki çukurlar araçlara geçit vermiyor. Sürücülere `illallah` dedirten çukurlar birkaç ay önce belediye tarafından çakıl ve kum ile kapatılmıştı ancak yağmur yağdı, araçlar geçti çukurlar yeniden ortaya çıktı, Semt sakinleri, yolun asfalt yapılmasını isterken, bugüne kadar adım atılmaması yüzünden hayli tepkili. İşte o semt sakinleri şu günlerde Belediye`den davacı olmaya hazırlanıyor.

Semt sakinleri, yolun bozuk olması nedeniyle araçlarının lastikleri ve amortisörleri hasar gördüğünü belirtirken, ?Yolun bozuk olmasından belediye sorumlu. Yıllardır yol çukurdan geçilmiyor. Bir kaç kez semt sakinleri olarak şikayetimiz sonrası gelip çukurlar dolduruldu. Ancak bu çözüm bir iki ay dahi gitmiyor. Yağmur yağdığında çukurlar yeniden çıkıyor. Bugüne kadar da asfalt yapılmadı. Araçlarımızın lastik ve amortisörleri bu yüzden sık sık zarar görüyor. Ayrıca buradaki konutlarda evlerin içi toz toprak. Nefes alamaz hale geldik. Biz semt sakinleri olarak artık belediyeyi ilgili kurumlara, yetkililer şikayet edeceğiz.?Gerekirse araçlarımızın zarar görmesi nedeniyle adliyeye de gidip şikayette bulunacağız. Belediyeden davacıyız. Sonuçta bu yol belediyenin sorumluluğunda değil mi?  Yolların yapılmasından belediye sorumludur. Bu sorumluluğu yerine getirmediğinden zarar ziyan doğmuş ve halen devam etmektedir. Bu nedenle, bu zarara sorumluluklarını yerine getirmeyen belediye neden olduğu için şikayette bulunacağız."diye konuştular.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI