Gündem

Gündem Haberleri

KÖPRÜ`DE BU RENK BOYA OLMAZ!

KÖPRÜ`DE BU RENK BOYA OLMAZ!

Geçtiğimiz gün Çerkezköy Belediyesi tarafından alelacele boyanan Halit Tokuç Köprüsü`nün korkuluklarının rengi tepki çekti!

Çerkezköy Belediyesi tarafından seçim öncesinde alelacele, kir ve pasların görülmemesi için boyanan  Halit Tokuç Köprüsü`nün rengine trafik polislerinden tepki geldi.

SARI YA DA BEYAZ OLMALI

Pınarça Deresi`nin Fatih Mahallesi`ndeki bölümünde bulunan Halit Tokuç köprüsü geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Belediyesi tarafından boyandı. Köprünün pas tutan korkuluklarının mavi renge boyanması tepki çekti. Trafik polisleri köprü korkuluklarının açık renge boyanması gerektiğini belirterek, "En uygun renk sarı ya da beyaz olmalıydı. Çünkü geceleri korkulukların farkına varamayan araçlar dereden aşağı düşebilir."dedi.

ALELACELE BOYANMIŞ

Uzun yıllar trafik ekiplerinde çalışan bir polis memuru, "Köprü alelacele boyanmış ve bilinçsizce. En azından sorup öğrenmeleri gerekirdi. Geceleri kapalı renk sürücüleri yanıltabilir. Mavi renk olmamış, sarı olmalıydı. Gece köprüden geçen bir araç sürücüsü farkına mavi renkteki korkulukların farkına varmayabilir ve aracıyla dereye düşebilir. O zaman sorumlu kim olacak. Bence hemen boya açık bir renk yapılmalı."tavsiyesinde bulundu.

 



Anahtar Kelimeler:

YAŞADIĞIMIZ BİR VATANIMIZ VARSA BUNU GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

TEKİRDAĞ’DA KIBRIS GAZİSİ GAZİLER GÜNÜ’NDE VEFAT ETTİ

TEKİRDAĞ’DA ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON: 143 KİŞİ YAKALANDI

BÜYÜKŞEHİRLE HAREKETE GEÇ

KAYMAKAM GÜNLÜ YILLIK İZNE AYRILDI