CHP BELEDİYESİ YAPTI BİZİMDE YAPACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYOR

CHP BELEDİYESİ YAPTI BİZİMDE YAPACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYOR

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, göreve geldiğinde belediyede çalışan hiçbir işçinin ekmeğiyle oynamayacağını söyledi. Kozuva, "Babam bana `kimsenin ekmeğiyle oynama` dedi. İnşallah ölene kadar kimsenin işiyle aşıyla oynama

Son dönemlerde Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ak Partili Süleyman Kozuva`nın 31 Mart`ta seçimi kazandıktan sonra belediyede çalışan personelin işine son vereceği yönündeki söylentilere sert cevap geldi. Kozuva, "CHP Belediyesi yaptı bizimde yapacağımızı düşünüyor. Babamdan Allah razı olsun. Bana `kimsenin ekmeğiyle oynama` dedi. Bugüne kadar bu sözü tuttum. İnşallah ölünceye kadar da kimsenin işiyle aşıyla oynamayacağım" diye konuştu.

KİMSENİN İŞİYLE AŞIYLA İŞİMİZ YOK

Çerkezköy Belediyesi`nde `Sözleşmeli` olarak Personel A.Ş bünyesinde çalışan personelin kendileri tarafından işbaşına gelmeleri halinde işten çıkarılacağı yönünde söylentiler çıkarıldığını dile getiren Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi`ndeki seçim ofisinin açılışında konuştu. Kozuva, "Şimdi bazı söylentiler var. Diyorlar ki biz belediyeye geldiğimizde işçileri çıkaracakmışız. Bu şekilde 360 çalışan var. CHP Belediyesi iş başına gelince bunlardan 250-260`ını değişti. Bunlar işten çıkardı. Kendilerinin yaptığını şimdi bizimde yapacağımızı düşünüyorlar.  Böyle birşey kesinlikle olmayacak. Çalışan adamın başımızın üstünde yeri var. Bizim çalışanla işimiz olmaz. Hiç kimsenin işiyle aşıyla bugüne kadar işimiz olmadı. Bugünden sonrada olmaz. Babamdan Allah razı olsun. Bana `kimsenin ekmeğiyle oynama` dedi. Bugüne kadar kimsenin ekmeğiyle oynamadım. İnşallah ölene kadar kimsenin işiyle aşıyla oynamayacağız. "dedi.

Kozuva, belediyede 150`ye yakın `Bankamatik` çalışan olduğunu dile getirirken, "Belediyede 150 tane sadece ve sadece kartı var. Çalışmadan maaş alıyor. Bizim işimiz bunlarla olur." ifadelerini sözlerine ekledi.

TRAKYUM`A 2 MİLYON VERDİLER ATIL DURUYOR

Açılışa katılan vatadaşların sorularını yanıtlayan Kozuva, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: "Biliyorsunuz bunlar işbaşına geldiğinde bir Trakyum vardı. Boşalttılar. Sadece ve sadece inat için yapılan bir iş. 2 milyon para ödediler. Şimdi boş yatıyor. Ver bir esnafa çalışsın. Yok, öyle duruyor. Sizin paranız nerelere gitmiş görün.  Size bir şey daha anlatayım. Biliyorsunuz Tepe Emlak Konutları`nda bir park yaptılar. 3.5 milyon harcadılar. Sağ olsun bizim arkadaşlarımız 15-20 gün önce araştırma yaptı. Aynı parkın, onların yaptırdığı yerlerden teklif alarak, nereden ne malzeme aldıysalar teklif alarak, aynı parkı 800 bin TL`ye yapabiliyoruz. Kesilen fatura 3,5 milyon TL. Çerkezköy nasıl yönetiliyor görün. O üç buçuk 4 milyon parayla biz şu anda hem Kızılpınar`a hem Veliköy`e, Bağlığa bütün mahallerimize park yaparız."dedi.



Anahtar Kelimeler:

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ