KOZUVA AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

KOZUVA AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, yaptığı harcamaları diline dolayan Belediye Başkanı Vahap Akay`a çok sert çıktı: Ben kendi paramı harcıyorum. Çok şükür var harcıyorum. Sen nereden buldun, şimdi açıkla!

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı AK Partili Süleyman Kozuva, sonunda patladı.  Kozuva, "CHP`li Belediye Başkanı bana demiş ki; `Para babası, çok para harcıyor`  Evet harcıyorum. Çok param var harcıyorum. Çok şükür var. 5 senede 750 bin TL maaş almış. Şimdi harcadıkları bunun üstünde. Nereden bulmuş çıksın açıklasın."dedi.

HARCADIĞI PARAYI NEREDEN BULMUŞ?

Cumhur İttifakı Adayı Süleyman Kozuva, seçim çalışmalarını ziyaretlerle sürdürüyor. İrem Zirve Öğrenci Servisleri`ne yaptığı ziyarette konuşan Kozuva, "CHP`li Belediye Başkanı bana demiş ki; `Para babası, çok para harcıyor`  Evet harcıyorum. Çok param var harcıyorum. Çok şükür var. Çalıştım, kazandım harcıyorum. Ne kadar şükretsem azdır. Ticareti de bilirim, insan yönetmeyi de. 7-8 tane şirketim var. 2 bin 200 çalışanım var. Kazanıyorum, harcıyorum. Ben de var harcıyorum. Peki bu arkadaşımız nereden harcıyor? 5 senede aldığı maaş etse etse 750 bin TL eder. 800 bin lira eder. Bugün harcadıkları 750 binden fazla. Nereden buldu bu kadar parayı. Bir gazla geldi belediye başkanı oldu. Nasıl belediye başkanı olduğunu da biliyoruz. 10 bin lira maaşla bu para olmaz. Harcadığı parayı nereden bulmuş. Değirmenin suyu nereden geliyor? 4 milyon TL`ye park yapmış. Biz 800 bin TL`ye şu anda yaparız diyoruz. Ben kimseye çaldı demiyorum. Ama bana sorduğunuz sorulara cevap veriyorum. Şimdi sıra onda. Nereden harcıyor, aynı hesabı çıksın versin."diye konuştu.

ÇERKEZKÖY`Ü ONDAN İYİ BİLİRİM

Belediye Başkanı Akay`ın kendisine yönelttiği bir başka suçlamayı hatırlatan Kozuva, "Kısa pantolonla gezerken, biz ticaret yapıyorduk` dedik o da demiş ki; Çerkezköy`ü bilmiyor. Biz ondan iyi biliriz. O kısa pantolonla gezerken ben kamyonla Çerkezköy`ün sokaklarında çakıl taşı çekiyordum. Kamyon sürüyordum. Geldiğim yeri biliyorum. Sizin gibi şoförlük yaptım. Şoförlük kıymeti bilinmeyen bir meslektir. Bu yüzden siz şoför kardeşlerimi iyi anlıyorum. Sorunlarınızı biliyorum."diye konuştu.

YAPMAK İSTESEM ONDAN ALASINI YAPARDIM

İki dönemdir Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığını hatırlatan Kozuva, "Ticaret Odası`nda iki dönemdir Yönetim Kurulu Başkanlığı yapıyorum. Ben de asansör yaptırmasını bilirim. CHP`li başkan kendisine özel asansör yaptırdı biliyorsunuz. Bir kat için özel asansör. Ben yaptırsaydım, en alasını yapardım."dedi.

Kozuva, daha sonra servis şoförlerinin sorunlarını dinledi. İrem Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Cengiz Metin, yol belgeleriyle ilgili çok yorucu bir süreç yaşadıklarından yakındı. Metin, "Okullardan belge isteniyor. Yol belgesi için istenen belgelerin aynısını. Halbuki yol belgesi istense yeter. Biz zaten o belgeleri yapmışız ki yol belgesi almışız. Bir de her bir servisten mükellef yazısı istiyorlar. Öğrenci servisleri zaten mükellef olur. Taşıdığın öğrencilerin listesini istiyorlar. Biz velilere süre zorunluluğu getiremeyiz ki. Veli beğenmediği servisi istediği zaman değiştirebilir. Öğrenci sayısı sürekli aynı olmuyor ki bizden istiyorlar. Böyle bir liste tutmamız zor."açıklamalarını yaptı.



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL