Gündem

Gündem Haberleri

31 MECLİS ÜYESİ YAZILACAK

31 MECLİS ÜYESİ YAZILACAK

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, 19 Şubat`ta YSK`ya sunulacak Belediye Meclis Üyeliği için isimleri belirledi. 50 kişilik isim listesinden Çerkezköy`ün meclis üyesi adaylarını AK Parti İl Başkanlığı ve AK Parti Büyükşehir Belediye

Belediye Başkan Adaylarının ardından Meclis Üyeliği heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Çerkezköy`de en fazla talebin olduğu AK Parti`de Meclis Üyeliği için ilk adım atıldı. AK Parti`nin Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, meclis üyeliği için belirlediği 50 ismi AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı`na bildirdi.

50 KİŞİLİK LİSTE VERİLDİ

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva geçtiğimiz hafta İlçe Başkanlığı`nda düzenlenen mülakatın ardından Belediye Meclis Üyeliği için 50 isim belirledi. AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök ve ilçe yönetiminden isimlerin katıldığı mülakatın ardından belirlenen isim listesi Tekirdağ`a bildirildi. AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan tarafından bu isimler içerisinden Çerkezköy Belediye Meclisi için 31 isim belirlenecek. Çerkezköy Meclis`i Belediye Başkanı dahil 32 üyeden oluşacak.

ÖZCAN FAKTÖRÜ

Belediye Meclis Üyelikleri`ni, Tekirdağ  İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan`ın `onayı`ndan sonra AK Parti Genel Merkezi inceleyerek, son kararı verecek. Daha sonra 19 Şubat`ta Belediye Meclis Üyeleri listesi İlçe Seçim Kurulu`na bildirilecek. Büyükşehir Belediye Meclis`lerini de oluşturacak olan ilçe belediye meclis üyeleriyle ilgili son kararı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan`ın vereceği belirtildi.

31 MECLİS ÜYESİ YAZILACAK

Bu arada, 31 Mart Yerel Seçimleri`nde Çerkezköy ve Kapaklı`da 31 Belediye Meclis Üyesi seçilecek. Belediye Başkanlarıyla birlikte Çerkezköy ve Kapaklı`nın Meclis`leri 32 üyeden oluşacak. Seçim öncesi Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu`na 31 Meclis Üyesi Adayı ve 31 Meclis Üyesi Yedek Adayı olarak listeler verilecek.

İTTİFAKLAR KENDİ MECLİS ÜYELERİ İLE SEÇİME GİRECEK

Bu arada 31 Mart Yerel Seçimleri`nde `Cumhur İttifakı`nı oluşturan AK Parti ve MHP seçime kendi meclis üyeleri ile girecek. Cumhur İttifakı`nda Belediye Başkan Adayı olarak Süleyman Kozuva oyları toplarken, Meclis Üyeliklerinde seçmenler AK Parti ve MHP arasında tercih yapabilecek.



Anahtar Kelimeler:

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ